NovaTi zmagovalka: Tina blog #3

May 31, 2019

Hejla!

 

Takole, zdaj pa je projekt zares uradno zaključen.

 

Od operacije je minilo že skoraj dva tedna in povedati morem, da že normalno funkcioniram, le na treninge še morem počakat kakšen teden. Čaka me še nakup novih športnih modrcev, tako bom imela spet motivacijo za treninge in upam, da ne bo večjih težav ob vrnitvi v fitnes.

 

Vesela sem, da sem bila lahko del projekta. Osebnostno, morem povedat, da sem pridobila veliko. Veliko novih izkušenj. Šla sem skozi več faz.

 

Začelo se je z velikimi pomisleki, ali se naj izpostavim javnosti. Še večji dvom me je pograbil, ko sem se spraševala ali sem dovolj vztrajna. Ko sem se odločila, da se bom vendarle medijsko izpostavila, so se začeli izzivi. Od pisanja blogov, instagram takeoverjev, do stroge kontrole pri meritvah. Velikokrat me je skrbelo in sem se spraševala kako naprej.

 

Priznam, med projektom sem zašla tudi v slepo ulico, nekoliko sem izgubila motivacijo saj je prva zagnanost po nekaj mesecih minila. Takrat sem se pogovorila sama s seboj in spet pridobila nekaj samozavesti in hkrati motivacije.

Vse zgoraj našteto me je pripeljalo do spoznanja, da sem dovolj močna, da zmorem opraviti vse izzive.

Tako lahko danes rečem, da sem bogatejša za eno veliko izkušnjo, da sem hvaležna vsem vključenim v projekt in da sem vesela, da se je končalo tako kot se je.

 

Danes smo tukaj tri zenske, s tremi različnimi življenjskimi zgodbami, ki smo jih deloma delile z vami. Za nami je nova izkušnja, ki nam je prinesla veliko. Ne le novo oprsje. Spoznala sem veliko novega o sebi, se veliko naučila o zdravi prehrani, in pridobila tudi nova prijateljstva. Cel projekt je bil izveden zelo profesionalno, za kar gre v prvi vrsti zahvala Nini in pa seveda dr. Maticu Fabjanu.

 

Ste tisto kar verjamete da ste!

 

Hvala ker ste in hvala ker ste me brali.

 

Čaw čaw

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Zadnje objave

May 3, 2019

Please reload

Arhiv
Please reload

Spremljaj nas
  • Facebook Basic Square