NovaTi zmagovalka: Sabina blog #3

May 29, 2019

Živjo,

Nekako počasi zaključujemo zgodbo projekta »Stopi nova ti v novo leto«. Dekleta smo prejela laskavo nagrado, vse tri smo v precej hitrem času okrevale, in danes smo že povsem vpeljane v vsakodnevne obveznosti. Kljub temu pa se moramo izogibati težkih bremen in seveda aktivnosti še nekje 3 tedne. Glede na aktivnosti, ki sem jih vpeljala v vsakdan, v zadnje pol leta, je slednje najtežje. Težko premagujem željo po gibanju, zato sem začela z daljšimi sprehodi in komaj čakam, da bom lahko aktivna , kot sem bila pred posegom. 

V petek smo opravile kontrolni pregled pri g. Fabijanu,  obiskale radio Fantasy in druženje zaključile ob ženskem klepetu v gostilni Kmetec. Čudovito  smo se imele.

 

 

 

Ko takole povzamem celotno zgodbo, lahko rečem, da mi je sam projekt in vstop v fitnes dvignil samozavest, izoblikoval postavo, pridobil nova prijateljstva, vsekakor pa me pripeljal do uresničitve dolgoletne želje.

Srečna in zadovoljna stopam v nov dan. Komaj že čakam na treninge.

Projekt je zaključen. V prvi vrsti je izoblikoval novo prijateljsko vez med nami tremi zmagovalkami, nam uresničil željo ter nam pripomogel k dvigu samozavesti. In kolikor sem seznanjena, se jeseni nadaljuje, oz. začenja nov.

Zato pozivam vse vas, ki želite spremeniti življenje na bolje, da obiščete prostore fitnes centra NYC, kjer vam bodo prijazni zaposleni pravilno svetovali.

 

Za zaključek pa še enkrat hvala vsem sodelujočim. G. Maticu Fabijanu, za dobrosrčno nagrado. Nini in vsem zaposlenim v fitnes centru NYC, radiu Fantasy in vam, ki ste me ves čas spremljali.

Brez vas mi nebi uspelo.

 

Hvala vam!

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Zadnje objave

May 3, 2019

Please reload

Arhiv
Please reload

Spremljaj nas
  • Facebook Basic Square