NovaTi zmagovalka: Sabina blog #2

May 22, 2019

Živjo,

 

Za začetek vsem skupaj lep pozdrav. Prišel je čas, da vam tudi jaz razkrijem odločitev o izbiri nagrade v lepotni kliniki Medical Fabijan.

 

Če ste spremljali moje objave in slike, ki sem jih prilagala, ste verjetno opazili, da mi mati narava ni podarila ženskih oblin. Že kot najstnica se nikoli nisem mogla pobahati z oprsjem, k večjemu sem ga zakrivala, ker je bilo premalo. Ko sem bila noseča in v mesecih dojenja, sem se počutila ponosno na svoje oprsje in vedno želela, da bi tako ostalo. Pa vendar ni. Ne prvič in ne drugič.

 

In po aktivnem spreminjanju in oblikovanju postave, sem prišla resnično do točke nič. Praktično ravna sem bila, kar je povzočalo slabo voljo in seveda posluževanje po push up nederčkih.

In seveda danes sem tukaj, drugi dan po uspešnem posegu, srečna in zadovljna, predvsem pa bolj samozavestna in ponosna sama nase.

 

Ja, tudi jaz sem se odločila za povečanje prsi, tako kot moji dve tekmici.

Naj vam povem celotno zgodbo.

 

Matic nas je ob prihodu pospremil do ordinacije, kjer smo izpolnile dokumentacijo, ki je potrebna pri operativnem posegu. Nato je poklical Franjo, ki je bila prva na vrsti, nekaj minut za njo pa tudi mene. Še enkrat sva se pogovorila o samem posegu in podrobnostih le tega. Dobila sem dve tabletki, potem pa me je pospremil v operacijsko dvorano. Kmalu se mi je pridružila tudi Tina. Z Nino, ki je spremljala poseg pri Franji smo klepetale o dagajanju v operacijski sobi. In kar naenkrat sem bila na vrsti tudi jaz.

Pospremili so me v operacijsko sobo, kjer sem se po slabi uri prebudila in ob pomoči asistentov odšla do svoje postelje. Nekako 2 uri je trajalo, da sem se prebudila in kontaktirala z domačimi.

 

Danes mineva drugi dan od posega. Počutim se odlično. Privoščila sem si počitek, kot že leta ne.

Dneve preživljam doma, pred TV-jem, in ob kramljanju s prijateljicami. Tako bo vse do petka, ko imam kontrolni pregled.

 

Tako. Prišli smo do zaključka, zato menim, da je potrebna zahvala predvsem Nini za trud organizacijo in podporo. G. Maticu Fabijanu za radodarno nagrado in profesionalno izvedeno delo, ter vsem njegovim sodelavcem, z Rebeko v prvi vrsti.

 

 

Sedaj pa dragi bralci, spremljajte stran NYC GYM-a, ki bo nadaljeval s podbnimi projekti.

Opogumite se in stopite v njihove prostore, ker resnično obrnejo življenje na bolje.

 

Lepo je bilo deliti izkušnje z vami, do naslednjič pa nasvidenje.

 

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Zadnje objave

May 3, 2019

Please reload

Arhiv
Please reload

Spremljaj nas
  • Facebook Basic Square