NovaTi zmagovalka: Tina Blog #1

May 17, 2019

Hejla!

 

 

Prva evforija se je malo umirila, pa vseeno še vedno podoživljam razglasitev zmagovalke. Zaradi odlične organizacije in super vremena smo lahko izvedli vse aktivnosti. Po dolgih letih sem se ponovno preizkusila v plezanju po adrenalinskem parku. Na začetku sem imela nekaj težav zaradi višine, vendar sem strah kmalu premagala in uspelo mi je preplezati vso dolgo pot do konca. Sledilo je nekaj zabavnih iger, čas je minil kot bi mignil in na vrsti je bila doooolgo pričakovana razglasitev zmagovalke.

 

Bilo je prav smešno, saj je dr. Matic Fabjan prebral vsa tri imena. Takrat prav nisem dojela, nekako sem mislila da je to triki razglasitev s taktiko zavlačevanja in sem še kar čakala, da bo končno razglašeno le eno ime. Šele ko sta se moji sotekmovalki začeli veseliti, sem dojela, da smo zmagovalke res vse tri. Noro! Nori občutki, ki se jih ne da opisat. Ponovno se zahvaljujem celotni ekipi Nyc gym-a in dr. Maticu Fabjanu.

 

 

Po odlični žurki, ki je sledila se mi je začelo poditi po glavi milijon vprašanj, najbolj pa me je zanimalo, kdaj bomo izvedli poseg. Že v nedeljo me je poklicala Nina in me razveselila z novico da imamo v sredo posvet, v ponedeljek pa že operacijo. Juhu!

 

 

Na posvetu sem od dr. Matica prejela vse potrebne informacije v zvezi s posegom in vse odgovore na mojih “sto” vprašanj, zraven tega sem ob Maticu izgubila vse strahove, saj je zelo sproščen, zaradi strokovnosti pa mu lahko zaupam, kar je najpomembneje.

 

 

Pred operacijo smo punce v laboratoriju oddale kri. Moji rezultati so v vseh kategorijah v zlati sredini. Še ena svetla točka zdrave prehrane v kombinaciji s treningi, saj sem pred dobrim letom bila zelo slabokrvna.

 

 

Res sem vesela, da mi je uspelo najti uravnotežen način življenja, ki definitivno s seboj prinese veliko prednosti.

 

 

Zdaj pa že odštevam ure do ponedeljka, ko bo šlo zares, ko se mi bo uresničila dolgoletna želja.

 

 

Želim vam lep sončen vikend.

 

 

Čaw čaw

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Zadnje objave

May 3, 2019

Please reload

Arhiv
Please reload

Spremljaj nas
  • Facebook Basic Square