Tina 22. blog

May 3, 2019

Hejla.

Danes je petek, jutri bi naj bila velika razglasitev (o tem nekoliko več kasneje), ker je pa zaradi slabega vremena dogodek prestavljen na teden dni kasneje, me čaka še dodatnih sedem dni ugibanja o zmagovalki.

Ta teden še nisem opravila nobenega treninga v fitnesu. Odločila sem se, da bom ta teden dala prednost otrokoma, ki imata počitnice. Skupaj smo preživeli veliko aktivnega časa, tek, kolesarjenje, rolanje, pohod na bližnji  hrib, zraven tega pa sva z možem praznovala deseto!! obletnico poroke in odšla na izlet v neznano. Kljub vsemu mi je uspelo doma nekajkrat potelovadit, vsaj toliko da nisem zakrnela, pa vseeno ni to to. Komaj čakam danes, ko se bom končno odpravila v nyc gym in končno oddelala trening tako kot je potrebno.
 

In seveda, komaj čakam razglasitev zmagovalke, dan D, dan ko bo razkrita skrivnost, dan, ko bomo končno dobili odgovor katera izmed tekmovalk bo dobila nagrado iz strani lepotnega kirurga dr. Matica Fabjana, lepotno operacijo po lastni izbiri. Res sem na trnih in kot mali otrok čakam dogodek.

Zato velja povabilo za vse, ki še nimate planov, da se nam v nedeljo, 12. maja ob 12.00 pridružite v Kampu Menina, kjer se bomo zabavali kot že dolgo ne.

 

Ker je to moj zadnji blog, bi rada izkoristila priložnost, da se zahvalim vam, moji sledilci, ki ste me spremljali na moji poti in sem in tja prebrali tudi kakšno jamranje. Hvala vam za podporo. Zahvaliti se želim tudi naši babici in dediju, ki sta velikokrat poskrbela za otroke, da sem lahko treninge opravila po planu. Seveda gre zahvala tudi celotni ekipi nyc gym, saj brez tako dobrih trenerjev ne bi bilo tako super treningov in pa Nini, ki je res pravi sonček. Vsem svojim prijateljem, ki so me neprenehoma spodbujali in nenazadnje mojemu možu, ki ni dovolil da obupam. Tudi v najtežjih trenutkih je našel besedo, da sem lahko stopila korak naprej.

Ponosna sem na svoje dosežke, ponosna, da mi je uspelo spremeniti način življenja in prehranjevanja. Počutim se odlično.

 

Še enkrat, hvala vsem skupaj.

Se vidimo!

 

Čaw čaw

 

 

 

 

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Zadnje objave

May 3, 2019

Please reload

Arhiv
Please reload

Spremljaj nas
  • Facebook Basic Square