Sabina 22. blog

May 2, 2019

Živjo.

 

Prišel je čas, za moj zadnji blog v projektu “Stopi nova ti v novo leto”. Dobrih sedem mesecev smo bili skupaj. Bili so vzponi in padci. Bilo je ogromno veselja, zabave, vsekakor pa tudi truda in napora. Ampak nič ni bilo zaman. Dejansko sem ves ta čas delala zase in trud je poplačan. Prišla sem do dobre fizične kondicije, izgubila kar nekaj odvečnih centimetrov na mestih, kjer to ni potrebno, pridobila na samozavesti in spoznala veliko novih prijateljev.

 

Danes, ko pripravljam tale moj zadnji blog pred velikim finalom, me prevzemajo mešani občutki. Sicer prevladujejo pozitivni, nekaj pa je tudi zaskrbljujočih...kako naprej. Bom še vedno imela toliko volje in energije? Kaj bo tisto, kar me bo motiviralo, ko bom brez volje in energije? V istem hipu dobim odgovor. Imam telo, fizično moč in perfektno počutje. To šteje in zato se bom trudila v nadaljnje.

 

Po tolikem času, pa bi namenila nekaj besed vsem tistim, ki ste mi v tem času pomagali, stali ob strani, me vzpodbujali in namenili prenekatero lepo besedo tako ali drugače.

 

V prvi vrsti, bi za začetek rekla “hvala” sestrični Maji, ki je “kriva”, da sem tukaj, me ves čas bodrila, snemala, slikala in pomagala pri promociji na spletu, hkrati z mano velikokrat naredila trening, največ kar šteje, pa poslušala moje stokanje po napornem treningu in bolečinah.

 

Prav za njo, so “krivci” za mojo dobro fizično kondicijo in izgubljene centimetre prav vsi trenerji fitnesa Nyc. Nina, Andrej, Nik, Damir, Simona in Teja, brez vas mi nebi uspelo. Kljub vsemu naporu je bila vsaka ura prav posebna. Hvala vam, ostanite takšni.

 

Tukaj so še moji najbljižji. Hvala vam vsem in vsakemu posebej, da ste sprejeli moj izziv in mi stali ob strani.

 

In seveda vsi tisti, ki ste me spremljali tako ali drugače...pozitivno ali negativno, prav vse mi je prišlo prav, da sem si dokazala da zmorem. Hvala tudi vam.

 

Takole. Nekaj besed bi namenila vsem tistim, ki mislite, da vam to ne more uspeti. Seveda lahko. Samo moč in voljo morate imeti. Vse se da, samo če hočemo. Zato ne oklevajte. Obrnite življenje na bolje in naredite nekaj zase in svoje telo.

 

Za konec pa...vas prisrčno vabim v nedeljo, 12. maja v Kamp Menina v Savinjski dolini, na veliki finale in zaključek našega projekta, ki bo zaradi slabega vremena žal prestavljen. Poleg lepih simboličnih nagrad in izbora zmagovalke se bomo družili ob dobri glasbi in prijetnem vzdušju.

 

Želim, da ste ob meni vsi tisti, ki ste me spremljali, podpirali in bili na kakršenkoli način v tem času z mano. Vidimo se od 12. ure naprej.

 

Do takrat pa...uživajte življenje, imejte se radi in bodite dobri.

 

Pa..pa

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Zadnje objave

May 3, 2019

Please reload

Arhiv
Please reload

Spremljaj nas
  • Facebook Basic Square