Franja 22. blog

April 30, 2019

Živjo,

 

pred vami je še zadnji blog v projektu Stopi nova ti v novo leto. Že to soboto bomo izvedeli, katera od nas bo osvojila glavno nagrado.

 

V teh sedmih mesecih, kolikor je trajal projekt, sem se naučila veliko novega. In rečem lahko, da sem v vsakem novem izzivu uživala.

Prav vse je mogoče, ko imaš pred sabo jasno postavljen cilj. 

 

Aktivno preživljanje prostega časa je končno postalo moj vsakdan. Resnično uživam v treningih v fitnesu, prav tako se z veseljem odpravim ven v naravo, z mojo družino.

Seveda se zgodi, da se mi včasih ne da. Pa kaj, to je pač življenje.

Osvojila sem način življenja, ki ga bom z lahkoto vzdrževala še naprej.

 

Pisanje tega zadnjega bloga mi gre težko od rok. Toliko je stvari, ki sem jih dosegla, da misli letijo na vse strani. Sedaj, na pragu finalne odločitve, pa sem tudi sama že zelo neučakana. Res že komaj čakam soboto, da končno izvem ali se bo moj trud obrestoval. Prav nič pa trenutno ne zavidam dr. Fabjanu, saj ga čaka zelo težka odločitev.

 

Zadnji teden mineva v ustaljenih tirnicah, z dodatkom prazničnega vzdušja. In seveda, v pričakovanju finala.

V naslednjih dneh me čakata še dva treninga in v primeru lepega vremena, tudi obisk gora. Seveda poleg ostalih, vsakodnevnih opravil. 

 

 

Po koncu projekta v mojem vsakdanu ne bo sprememb. Še naprej bom trenirala, bo pa sigurno lažje, saj ne bom več pod drobnogledom.

 

Ni bilo vedno lahko, dvakrat v času projekta sem bila tik na tem, da bi obupala in odstopila od tekmovanja. Pa me je nekaj gnalo naprej, želela sem si dokazati, da vendar zmorem in da sem močnejša od izgovorov.

Čeprav je bilo naporno, bi brez razmišljanja vse spet ponovila. 

 

Uživajte v vsem kar počnete, naj izgovori postanejo preteklost.

Se vidimo to soboto v Kampu Menina.

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Zadnje objave

May 3, 2019

Please reload

Arhiv
Please reload

Spremljaj nas
  • Facebook Basic Square