Tina 21. blog

April 26, 2019

Temperature rastejo, vedno bolj je vroče in vedno večkrat se pojavi vprašanje katera bo zmagovalka projekta “Stopi nova ti v novo leto”. Vse štiri punce, ki smo ostale v igri se sprašujemo enako in če sem zares iskrena, pojma nimam katera bo zmagala. Dr. Matic Fabjan se bo odločil, verjamem da pravilno, bo pa odločitev zelo težka, saj smo vse štiri pridno trenirale in vztrajale. Verjemite, ni lahko biti 7 mesecev pod stalnim nadzorom, ni se lahko neprenehoma odrekati dobrotam, ampak ko pogledam nazaj, vidim, da je bil ves trud poplačan. Še enkrat bom ponovila tisto zlajnano “počutim se odlično”, ker se res.

 

 

Pretekli vikend sem se soočila z veliiiko izzivi. Načeloma nisem nek velik ljubitelj potice, ampak letos (ker je bila pač prepovedana) sem si jo zares želela vsaj poskusit. Na srečo je vskočila teta, ki je pripravila LCHF potico, ki je prav zares dosti bolj okusna in sočna od navadne. Vesela sem, da me obkrožajo ljudje, ki me podpirajo na tej ne preveč enostavni poti k zdravemu načinu prehranjevanja. Večji izziv pa so mi predstavljale čokoladne jajčke, teh bi pa lahko pojedla neomejeno, pa vendar se mi je uspelo upreti skušnjavi. Ponosna sem na sebe.

 

Še sreča, da je velika noč polna jajc, ki pa se mi jih ni bilo potrebno branit, tako sem vsaj malo imela občutek, da je res velika noč.

V ponedeljek sem prvič v življenju prestavila termin treninga, saj smo z otroci bili aktivni skozi ves vikend. Nina je takoj poiskala nadomestni termin in tako sem že v torek nadoknadila zamujeno. Brez izgovorov in z veliko dobre volje in motivacije nadaljujem z zdravim življenjem.

Upam, da se vidimo čez dober teden v Kampu Menina, 4. maja, kjer bo velika razglasitev zmagovalke projekta. Organizator (nyc gym) obljublja veliko zabave in nagrad, zato si na koledar zapišite datum, da ne boste zamudili.

 

Izkoristite prvomajske praznike za nova doživetja in imejte se radi.

 

Čaw čaw

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Zadnje objave

May 3, 2019

Please reload

Arhiv
Please reload

Spremljaj nas
  • Facebook Basic Square