Sabina 21. blog

April 25, 2019

Živjo!

 

 
 

Ne boste verjeli dragi bralci, vendar pred vami je moj predzadnji blog projekta » Stopi nova ti v novo leto.«
 

Slabih sedem mesecev ste me zvesto spremljali in sledili mojemu dogajanju. Me vzpodbujali in mi stali ob strani. Nekateri bolj, drugi manj. Hvaležna sem vam za podporo.

Še en teden je za nami. Ta je minil umirjeno in hkrati praznično. Kljub številnim obveznostim, tudi tokrat nisem pozabila na gibanje. Prav tako pa se nisem odrekla slastni potici, ki sem jo pripravila sama. Bilo je odlično. Družili smo se s sorodniki in martinčkali na toplem pomladnem soncu. Praznike smo zaključili z obiskom živalskega vrta v Ljubljani.
 

Prav tako smo kandidatke v petek opravile zadnje tehtanje, meritve in slikanje pred velikim finalom. Več kot zadovoljna sem s svojimi rezultati.
 

Danes vam lahko ponosno razkrijem, da sem v slabih sedmih mesecih uspela izgubiti 6 kg, zmanjšati obseg pasu za 17 cm, bokov 7 cm in noge za 4 cm.
Vse to mi je uspelo po zaslugi odličnih trenerjev NYC fitnesa, odlično pripravljenih jedilnikov s strani naše Nine in močno željo po zmagi v projektu. V tem času sem spoznala nove ljudi, ustvarila dobre prijateljske vezi in postala samozavestnejša, skratka boljša oseba. Končno sem si postala všeč. Zadovoljna sem z načinom življenja in s samo seboj. To je bil moj cilj, in tako želim nadaljevati. Moje počutje je več kot odlično in to sem želela.

In z vso hitrostjo se bliža, ta težko pričakovani finalni dan, katerega se najbolj veselimo finalistke. Polne pričakovanj, odštevamo dni do finala, prevzemajo nas dobri in slabi občutki, skratka želimo si, da teh nekaj deset dni mine kolikor se da hitro.

Veliki zmagovalni dan je 4. maj. Prireditev se bo odvijala v Savinjski dolini, natančneje v kampu Menina. Prične se ob 16. uri. Poleg g. Fabijana, bo v šovu sodeloval radio Fantasy in ansambel Veseljaki.

Zabavo, bodo popestrile nagradne igre. Hkrati pa organizator ni pozabil na hrano in pijačo.

Skratka, želela bi, da ste ob meni vsi tisti, ki me imate radi, in ste na kakršen koli način v sedmih mesecih tekmovanja, pridno prebirali moje bloge, me vzpodbujali in namenili premnogo lepih besed.

S temi besedami se danes poslavljam in veselim druženja z vsemi vami.


 

Do takrat pa papa   Sabina 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Zadnje objave

May 3, 2019

Please reload

Arhiv
Please reload

Spremljaj nas
  • Facebook Basic Square