Tina 20. blog

April 19, 2019

 Hejla.


Ne morem verjet da smo prišli tako daleč. Da sem v trgovini začela že gledat kopalke, da se (zdaj pa res) bliža poletje, da bo treba pokazati (tudi sicer) ne samo na plaži malo več kože. Res je, da sem zadovoljna s svojo spremembo telesa, za katero sem trdo delala vso zimo, vendar vseeno nisem tip človeka, ki bi se razkazovala in že pri 20 stopinjah hodila naokrog na pol gola.

Zaradi tega sem v zadnjih dneh na treningih vložila še več energije in prav zato (če mi čas dopušča) tudi pred treningom naredim svoj mini trening, ki je sestavljen iz 20 minut kardia, toliko da se res dobro ogrejem in da porabim 200kcal, potem pa naredim še 20 minut trebušnih vaj. Trebušne vaje znajo biti kar boleče (sploh če delas vec serij), tudi rezultati ne pridejo kar cez noč, vendar se po nekaj mesecih rezultat dela lepo vidi.


 Prav zaradi vloženega truda pa mi tudi prehrana ni predstavljala večjih težav. Z otroci smo pekli muffine (s kar se da zdravimi sestavinami). Na koncu je kuhinja dišala, otroka sta veselo okušala sladico. Res sem imela roko že na muffinu, ko me tamala opozori, da jaz tega ne smem. V stotinki so moji možgani preklopili in naenkrat je želja po sladkem izpuhtela, v glavi pa sem videla sebe na treningu. Zakaj bi uničila ves trud, brezveze... V usta sem dala moj SOS pripomoček, žvečilni gumi in se zaposlila z drugimi opravki. S takšnimi in podobnimi situacijami se srečam večkrat in večinoma jih uspešno razrešim.

 

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Zadnje objave

May 3, 2019

Please reload

Arhiv
Please reload

Spremljaj nas
  • Facebook Basic Square