Sabina 20. blog

April 18, 2019

Živjo,

 

Ne boste verjeli, vendar danes se resnično bere moj 20. blog. 

Dragi moji bralci, čisto pri koncu smo. Samo malo še in znana bo finalistka projekta. Po tihem si tudi jaz to želim. Nagrada je mikavna. To je moja največja želja že vrsto let. In mi bo uspelo? Ne vem…Pustimo se presenetiti.

Lahko pa zatrdim, da sem v tem sedemmesečnem projektu postala drug, boljši človek. Preskočila sem tisto vsakodnevno rutino in začela na življenje gledati z druge plati. Postala sem pomembna sama sebi. Ob vsem tem, sem pridobila na fizični moči, boljšem počutju in se veliko naučila pri pripravi zdrave prehrane.

 

Minuli teden je bil precej razgiban. Kot nekateri veste, sva bili s sotekmovalko Tino v petek gostji na radiu Fantasy. Kljub noro dobrem vzdušju in zabavnih voditeljih, sem intervju zaključila z ogromno treme. In tudi to je del zgodbe in tega projekta. Uspelo mi je spoznati delček dela na radiu in veste prav zanimivo, živahno in razgibano je. Všečno.

 

Druženje finalistk projekta »Stopi nova ti v novo leto« se je nadaljevalo v soboto, na čajanki v Mestni kavarni Šoštanj, kjer smo imele možnost poklepetati z zmagovalko lanskega projekta, hkrati pa izprašati Nino in Tamaro o podrobnostih finala. Tako smo dopoldne zaključile v prijetni družbi in se napotile novim dogodivščinam naproti.

 

Včerajšnji dopoldne smo zaključile ob klepetu s  glavnim sponzorjem projekta g. Maticem Fabijanom. Z vsako izmed favoritk je opravil kratek razgovor na temo izbora posega. Druženje pa smo zaključile ob kavi z Nino.

V minulem tednu sem treninge opravljala pod vodstvom Andreja. Prvi izmed njih je potekal na temo joge. S to disciplino sem se prvič srečala. Zanimiv šport. In da ne boste mislili, ni tako enostavno kot zgleda.

 

Tako. Prihajajo prazniki in tudi sama bom pripravila slastno potratno potico. In brez slabe vesti si jo bom privoščila. Kljub tem, pa tudi v tem času nebom opustila gibanja, še posebej, če nas bo spremljalo lepo sončno vreme.

 

Vsem vam želim lepe velikonočne praznike in se beremo prihodnji teden, ko bo na vrsti moj resnično predzadnji blog pred zaključkom projekta »Stopi nova ti v novo leto«

 

Uživajte življenje in radi se imeje… Čau, Sabina

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Zadnje objave

May 3, 2019

Please reload

Arhiv
Please reload

Spremljaj nas
  • Facebook Basic Square