Tina 19. blog

April 12, 2019

Hejla.

 

Preteklih nekaj tednov sem v fitnesu na glas razmišljala zakaj me po treningih nič več ne boli. Bolečina po treningu je res malo neprijetna, ampak ti hkrati da tisti občutek da si delal prav in da se spremembe v telesu definitivno dogajajo. Čeprav mogoče niso vidne takoj, na vidnost je treba počakat, je dejstvo, da se dogajajo. Tako kot pri vseh ostalih željah je tudi tukaj potrebna potrpežljivost in vztrajnost.

 

Tako sem si s svojim glasnim razmišljanjem priklicala res neizprosne treninge. Med petkovim treningom sem bila na robu solz, res, dejansko, saj si je Teja očitno zadala cilj, da bo me res konkretno izmučila (Teja hvala za tole). Drug dan so bile moje noge težke, vendar še vedno to ni bil muskelfiber. Vikend sem nekako preživela brez večjih bolečin v mišicah. Kot že ustaljeno, so v ponedeljek vedno na sporedu »nogice«. Ponedeljkovi treningi so vedno najhujši in tudi ta ni bil nič drugačen. Nik nas je do konca izčrpal. Občutek po treningu je bil fenomenalen.

 

 

V torek zjutraj sem se urejala za službo in začela čutit tisto znano bolečino. Končno sem imela spet musklfiber, bila sem vesela, pogumno obula petke in odšla v službo. Sredi dneva pa je bila bolečina vedno večja, ob vsakem koraku sem pomislila na nyc gym. Mogoče si nekateri mislite da to pa res ni ok, da prav zaradi tega ne boste vadili, ampak povem vam, jaz ta občutek obožujem. Kot sem povedala že na začetku je to ta občutek, ko res veš da se nekaj dogaja, da si na pravi poti.

 

Pa da še malo na hitro poročam rezultate, ki sem jih dosegla. V bistvu mi teža že kar lep čas stoji, iskreno niti nimam želje, da jo znižam. Moj cilj je povečanje mišične mase. Počasi, počasi napredujem v pravo smer in to je še dodatna motivacija ob treningih. Ni lepšega kot pa da ti trener naloži kile, potem pa ugotoviš da jih je naložil premalo in dodaš še 5-10kg kar tako, da bo trening boljši. 

 

Sem oseba, ki zastavljene cilje doseže, v tem projektu mi je uspelo, da sem sama sebi dokazala da to res zmorem in znam.

 

 

Lepo se imejte in radi se imejte.

 

 

Čawčaw

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Zadnje objave

May 3, 2019

Please reload

Arhiv
Please reload

Spremljaj nas
  • Facebook Basic Square