Sabina 18. blog

April 4, 2019

Pozdravljeni!

 

Pa je zopet četrtek in na vrsti sem jaz, s svojim blogom. Kot bi trenil mine teden za tednom. Počasi se približujemo tistemu našemu dnevu, ko bomo zaključile s projektom in izvedele, katera je ponosna zmagovalka.

Velikokrat se sprašujem kaj bom pa potem? Je to konec? Bom obupala nad rekreacijo in zdravim načinom življenja? Vendar vedno bolj odganjam te misli in tehtam v sebi kaj je zame najboljše. Vsekakor je to smer, ki sem jo izbrala pred šestimi meseci. Moje počutje je bistveno boljše, zmorem več stvari, kot sem jih pred tem. Končno sem začela jesti raznoliko hrano. S tem sem pridobila na tem, da nikoli nisem lačna, zaužijem vse potrebne hranljive snovi, ki jih potrebuje moje telo in prav zato ne posegam po nezdravi prehrani. Lahko rečem, da sem v odlični formi in tako želim ostati.

 

 

Prav tako mi trening in gibanje v naravi pripomore, da si “zbistrim” glavo, se lažje spopadem z

vsakodnevnimi skrbmi in aktivno opravljam svoje delo na delovnem mestu.

Ker so pred nami topli poletni meseci, katere komaj čakam, razmišljam, da se bom udeležila Nyc- ovega Summer campa. Prav prijetno je opraviti trening na prostem, v senčki. Jeseni pa se zopet vidimo v prostorih fitnesa.

In veste kaj? Upam in srčno želim si, da jih tedaj obiščem s prijateljico Sonjo.

Dragi moji bralci, nekako mi zmanjkuje gradiva za pisanje. Ko pa imam kakšno idejo, pa hitro ugotovim, da se ponavljam. Prav zato bom danes zaključila s pisanjem.

Želim vam sončen teden in imejte se radi.

 

 

Pa...pa Sabina

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Zadnje objave

May 3, 2019

Please reload

Arhiv
Please reload

Spremljaj nas
  • Facebook Basic Square