Tina 17. blog

March 29, 2019

Nekaj novega...

Vsi želimo nekaj več, sanjarimo, si res močno želimo, pa vendar se velikokrat naše želje ne uresničijo. Zakaj? Vedno je potrebno stopiti korak naprej, narediti spremembe, se soočiti z njimi, jih sprejeti. Prej ko to storimo, lažje bomo dosegli cilj.

 

Tako kot večina žensk, imam tudi jaz to »srečo«, da me je narava obdarila z maščobnimi blazinicami, ampak še večjo »srečo« imam, ker mi jih je razporedila ravno na tista mesta, kjer si jih najmanj želim. Ja, ni samo narava kriva za te »dodatke«. Veliko sem k temu pripomogla tudi sama. Nezdrava prehrana, stres, premalo gibanja, nosečnost, iskanje izgovorov… Vse to… Pa vendar sem se nekega dne odločila da je dovolj. Ker sem odlašala res dolgo, je moja pot do uspeha dolgotrajnejša. Veliko, veliko treningov je za mano, veliko, veliko jih je še pred mano preden bom spet v takšni formi kot želim. Ja, res je, meni je že uspelo narediti prvi korak, pa vseeno potrebujem neprenehoma motivacijo. Ni tako na izi kot morda izgleda. Pretekli teden sem ponovno dobila novo dozo motivacije. :)

 

A poznate on filing, ko si kupiš nekaj novega in potem komaj čakaš da preizkusiš? No, to, točno to me je spremljalo skozi ves teden. Začelo se je v petek, ko so v nyc gym objavili, da bodo postavili še več novih naprav. Nadaljevalo se je v soboto, ko sem kupila nove pajkice za fitnes. Sej ne, da sem pričakovala da bojo delale namesto mene, ampak vseeno sem sem se kot mali otrok veselila ponedeljka in novega treninga. Z trenerji sem se dogovorila, da bomo delali “nogice” na napravah in tako sem spoznala večino novih naprav, ki so res top. Res top! Morate poskusit. Zraven tega mi je trenerka Teja (tudi ona je top) malo pobližje predstavila tudi piramidni trening, ki pripomore k povečanju mišične mase.

Vsak dan se naučimo kaj novega, sprejemamo majhne odločitve, se odločamo za spremembe. Veliko je poti do uspeha, naj se ta pot pri vas začne že danes.

 

Želim vam lep vikend.

Čawčaw

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Zadnje objave

May 3, 2019

Please reload

Arhiv
Please reload

Spremljaj nas
  • Facebook Basic Square