Sabina 17. blog

March 28, 2019

Živjo,

 

Pa je zopet teden okoli in na vrsti 17. blog v projektu »Stopi nova ti v novo leto«.

Kako ste bralci moji? Upam, za vsakega od vas, da dobro, pozitivno in polni energije, tako kot sem jaz.

 

Za nami je pravi pomladni teden, z prelepim sončnim vikendom in deževnim začetkom. In prav je tako, namreč vstopamo v muhasti april in soočit se bomo morali s prav vsem tem.

 

Minuli vikend se nisem potepala, ampak smo skupaj z člani družine imeli delovno akcijo. Poleg pospravljanja vej, smo tudi pripravili vrt, ki sedaj čaka na prve sadike. Ni boljšega, kot na domačem vrtu pridelana zelenjava in sadje. Ker imamo za hišo prostor, se lahko pohvalim z češnjami, zelišči in upam, da letos tudi s kakšno dobro solato in podobnim.

In ko sem pridno premetava zemljo iz grede, sem razmišljala, da je tudi to neke vrste trening. Po

končanem dnevu, vam priznam, da sem bila pošteno utrujena. Tokrat sem uteži zamenjala z lopato naslednji dan, sem čutila prav vse trebušne mišice ter mišice na rokah.

V ponedeljek sem nadaljevala s treningom po dogovorjenem urniku in lahko se pohvalim, da sem prvič delala z novo trenerko Tejo. Super punca je. Skozi ves trening je skrbela, da sem vaje izvajala pravilno in učinkovito.

 

V fitnesu je danes zbirka novih naprav in dve izmed vseh sem v ponedeljek preizkusila. Krasne so. Vredno je poskusiti. Zato ne odlašajte. Pridružite se mi in naredite nekaj za svoje telo.

 

Kar se prehrane tiče, ostajam zvesta svoji teoriji. Trenutno je na mojem jedilniku velikokrat odlična domača skuta iz kmetije nekje na Gomilskem. Najboljša je, vredno jo je poskusiti. In jagode, katerim se ne morem upreti. Prisežem, da bi jih lahko pojedla kilogram brez težav. Pa tudi zgodi se kdaj…sicer ne naenkrat, ampak v popoldnevu. Jagode vsebujejo veliko vitaminov in mineralov, prav tako pa so nizkokalorične. 100 g jagod vsebuje cca 36 kcal. Tako da, vsi tisti, ki jih obožujete tako kot jaz, postrezite si z njimi brez slabe vesti.

Ker mineva tretji teden od zadnjih meritev, bom le te opravila jutri. Rezultate vam sporočim v prihodnjem blogu.

 

Do takrat pa bralci…naj bo teden, ki je pred nami pisano obarvan, kot je pisan letni čas.

Ostanite dobro in radi se imejte.

 

Nasvidenje do prihodnjič,

Sabina

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Zadnje objave

May 3, 2019

Please reload

Arhiv
Please reload

Spremljaj nas
  • Facebook Basic Square