Blog zmagovalke iz 1. sezone

March 27, 2019

Hei hei!

 

Evo spet jaz, spet se vam javljam. Ste me pogrešali? Kar malo dvomim, glede na vse bloge novih tekmovalk, ki jim gre mimogrede odlično in komaj čakam da izvem, katera bo moja “naslednica”.

No pa da vam povem, zakaj sploh pišem. Mislim, da je potrebno, da nardimo en update! Torej, kako sem? ODLIČNO! Še vedno treniram? ŠE VEDNO! Sem ostala na isti kilaži? ŽAL NE :/ Kako se prehranjujem? SKORAJ ENAKO KOT MED PROJEKTOM!

 

No pa opišimo vsa vprašanja malo bolj podrobno. Torej, počutim se odlično, mislim da je za mano eno obdobje, ko mi je zdravje ponagajalo kar naprej, če ne moje pa od hčere. Mislim, da je to končno za mano in lahko nadaljujem projekt PLAŽA 2019. ;)

Še vedno treniram! Po operaciji in po svojem dopustu sem se vrnila nazaj v fitness, v ustaljene tirnice. Kaj kmalu pa sem zaradi določenih zdravstvenih težav morala treninge prekiniti za skoraj mesec dni in to ravno na debelega decembra. Ko sem se končno spravila k sebi je najprej zbolela tamala, za njo js in potem spet ona. Torej so bili moji treningi kar zelo površni. Ampak sedaj sem nazaj in nadaljujem s polno paro.

Moja prehrana se ni kaj dosti spremenila. Še vedno jem polnozrnate stvari, kupujem in uporabljam izključno pirino moko, krompirja skoraj da ni na mojem jedilniku, pojem veliko mesa in zelenjave na takšen in drugačen način. Aja pa še na riž ne smem pozabit ;)

No, da se dotaknem ene občutljive teme. KILE. Žal mi ni uspelo obdržati svoje kilaže, kot sem omenila že prej sem imela kar nekaj zdravstvenih težav, ki so mi preprečile treninge, tukaj je bil December in en kup rojstnih dni. Trenutno imam viška 3kg, ki se bojo do poletja poslovili! Mislim da  bo z malo več discipline to mala malica!

 

In da se na koncu posvetim še moji glavni nagradi. Jaaaa, joške so super!! Nimam se kaj pritoževati, končno jih imam. Priznam, da sem si vse skupaj predstavljala drugače, ampak mi ja tako kot je še bolj všeč! Končno se počutim dobro pri izbiri nedrčkov v trgovini in v tem prav uživam. Res sem zadovoljna, tako s samo izbiro velikosti, kot samo operacijo in opravljenim delom na splošno. Vesela sem tudi, da se je že nekaj punc obrnilo name za raznorazne nasvete, z raznoraznimi vprašanji. Veseli me tudi to, da je prijateljica izbrala istega kirurga, torej Matica Fabjana. Vem, da ji ni žal in ji tudi čez pol leta, leto ne bo. Res pa je, da se ti pred samo operacijo in po opreaciji poraja milijon vprašanj. Ja saj vprašaš Matica, ampak vseeno želiš osebno izkušnjo in še kakšno dodatno informacijo, na katero si pozabil pri vprašanjih. Vse, ki berete ta blog, dobrodošle, da me vprašate karkoli glede operacije. Niste sitne, ne boste težile… z veseljem vam odgovorim na vsa vprašanja in se vam posvetim. Tako lepo izkušnjo je lepo deliti!! Hvala Maticu še enkrat!

 

Vam punce pa, zdržite!! Še malo pa bo konec in bo ena od vas velika zmagovalka!!

Jaz pa se mogoče še kaj oglasim! Ostanite pozitivni in nasmejani!

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Zadnje objave

May 3, 2019

Please reload

Arhiv
Please reload

Spremljaj nas
  • Facebook Basic Square