Špela 16.blog

March 20, 2019

 

Pišem vam svoj 16. blog.

 

Spet je teden naokoli in če vam iskreno povem mi enostavno zmanjka idej, saj se zavedam, da ne želite da se blogi ponavljajo. Ta teden je minil hitro in z lepimi izkušnjami. Ker se pa zavedam, da se tekmovanje bliža h koncu in da bomo punce kmalu izvedele katera je zmagovalka tega izziva, vem da moram pridno hoditi na treninge in ubogati nasvete. Kot se za mlado punco pričakuje, sem ta vikend malo žurala, ampak nič hudega, ni mi žal, saj sem v živo sem spoznala pevca, ki sem si ga želela že nekaj časa.

 

 

 


Če ga kdo ne pozna, to je super hrvaški pevec Ivan Zak. Imela sem se super.

Rada bi tudi povedala, da odkar tekmujem poslušamo doma še samo radio Fantasy, ker ima super reklamo za project Stopi nova ti v novo leto.

Marsikdo, ko rečem umetna operacija, se ustraši in mi pametuje, da to ni zame. Jaz pa pravim, da je to odvisno od vsakega posameznika kaj si želi, samo to je v življenju najbolj pomembno ter da slediš svojim sanjam.  Čeprav sem stara komaj 19 let, sem dala že kar nekaj stvari skozi, tako da počasi se učim živeti in poslušati samo sebe. Čeprav priznam, da je včasih kar težko, ampak vse življenje se učimo, predvsem na svojih napakah.

 

Živi svoje sanje in delaj kar misliš da je prav!

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Zadnje objave

May 3, 2019

Please reload

Arhiv
Please reload

Spremljaj nas
  • Facebook Basic Square