Franja 16.blog

March 19, 2019

Živjo,

sedim na kavču in razmišljam. 

 

Razmišljam o svoji spremembi, kako je vplivala na mene in posledično tudi na moje najbližje; kaj vse sem pridobila in česa sem se naučila.

Ne bom se ponavljala, če me spremljate in berete moje bloge, potem že vse veste. Če ne, potem je čas, da se lotite branja.

 

In ravno danes zjutraj me je spreletelo. 

Nedelja je, ena redkih ko so otroci v varstvu in bi lahko dolgo spala. Pa nisem. Zbudila sem se zgodaj, že pred sedmo uro. Prva misel, ko sem odprla oči, pa je bila.... rabim sprehod! Kaj takega se ni zgodilo še nikoli. Pojedla sem zajtrk, spila kavo, se oblekla in začela priganjati moža. Kar hitro sem ga prepričala in sva šla.  Zagrizla sva v hrib, vmes sem se vprašala "a mi je res treba"- brez tega vprašanja pač še vedno ne gre, hahaha. Pot naju je potem vodila po gozdni poti do druge strani mesta oz. do šoštanjskega Pustega gradu. 

 

Prehodila sva dobre tri kilometre, naredila nekaj koristnega in kvalitetno preživela čas skupaj. Počutila sem se prerojeno. Že v prejšnjem blogu sem napisala, da smo in še bomo, več časa namenili obiskom hribov. In danes sem ugotovila, da komaj čakam na te trenutke.  Navdušena sem; nad sabo, nad mojo popolnoma spremenjeno miselnostjo. In mislim, da se je ravno danes, zgodil tudi tisti pravi premik v glavi. 

Naj razložim.

Dosegla sem res veliko fizično preobrazbo, pa vendar je bil večino časa nekje prisoten nek glas. Ki je jamral in me oviral, da sem še vedno iskala izgovore. Ki sem jih na koncu sicer ignorirala, pa vseeno. 

Danes pa...ne znam razložiti. Enostavno VEM, da je fizična aktivnost postala moj način življenja. Že danes se veselim jutrišnjega treninga.

 

Še kako drži, da so meje samo v nas samih. Jaz sem živi dokaz, da lahko popolnoma spremeniš svoje življenje in način razmišljanja.

 

Samo začeti je treba. 

In vztrajati. 

 

Pot ni vedno enostavna in ne gre vedno vse po načrtu. To je pač življenje.

 

Ali ga boste preživljali nesrečni ali pa boste končno naredili tisti korak, ki vas loči od spremembe, pa je odvisno SAMO OD VAS!

 

 

Splača se, verjemite mi. 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Zadnje objave

May 3, 2019

Please reload

Arhiv
Please reload

Spremljaj nas
  • Facebook Basic Square