Neva 16.blog

March 18, 2019

 

Ojla!

Tako projekt se nadaljuje, izvedele smo, da se bo po vsej verjetnosti podaljšal za en mesec, kar pomeni, da me boste lahko še nekaj časa spremljali na moji poti.

Kljub vsemu se bo projekt enkrat končal in bližnji me že sprašujejo, kaj se bo zgodilo, ko bo projekta Stopi Nova Ti v Novo leto konec. Razen tega, da bo ena od nas bogatejša za lepotni poseg po izbiri, se zame ne bo spremenilo nič, saj nameravam ostati pri zdravem načinu življenja, nadaljevala bom z vadbo in vztrajala na svoji poti. Ogromno lepega, novega in vznemerljivega se mi je zgodilo odkar sem na tej poti, ogromno sprememb na bolje, fizičnih, predvsem pa psihičnih in definitivno ne grem nikoli nazaj. To je sedaj moj življenjski stil oz. tako sedaj živimo vsi, cela družina. Ni mi žal za nobeno kapljico znoja v fitnesu, niti za vse vzpone in padce, predvsem pri prehrani. Pravijo, da se vse zgodi z razlogom in jaz sem se predvsem učila iz svojih napak. Res nisem več ista oseba kot sem bila. Sedaj vidim, da nobeno tveganje ni bilo zaman in da se je resnično izplačal pogum. Veliko sem se tudi naučila o sebi, predvsem kako se moje telo odziva na določene spremembe in kaj mi odgovarja.

 

V enem izmed blogov sem opisala moje hormonske težave iz preteklosti, ki sem jih samo z ustrezno prehrano in gibanjem spravila pod nadzor. Sicer sem rabila kar nekaj časa, saj vsaka sprememba v prehrani ni takoj opazna in kar lahko rečem je, da diete ne delujejo, ekstremi nikoli niso rešitev in da je ključ v zmerni, zdravi hrani z nekaj gibanja. Potrebno pa je veliko vztrajnosti, spremembe se ne zgodijo čez noč in to naj vam ne vzame poguma. Verjemite vase, vztrajajte in čez 1 leto se boste vprašali, zakaj se tega niste lotili že prej. Zato pozabite na naslednji ponedeljek, postavite si več manjših ciljev in se jih lotite počasi, enaga za drugim in uspelo vam bo. Ta pot je definitivno bolj podobna maratonu kot sprintu, vendar bo ves trud poplačan. Itak nimate kaj izgubiti, lahko samo pridobite, zakaj torej ne bi preizkusili? Naj bo ta teden vaš nov začetek.

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Zadnje objave

May 3, 2019

Please reload

Arhiv
Please reload

Spremljaj nas
  • Facebook Basic Square