Sabina 15. blog

March 14, 2019

 

Pozdravljeni,

Vsi tisti, ki mi pridno sledite in tedensko prebirate moje vsebine.

 

 

Zopet je tukaj četrtek in čas zame.

Za nami je že 22. teden tekmovanja »Stopi nova ti v novo leto« in če še ne veste se tekmovanje podaljšuje do 4. Maja, ko se pripravlja veliki finale. Tako da vesela bom če me boste spremljali in vzpodbujali.

Teden, ki je za mano, mi je prinesel nove rezultate, kateri so mi dali še dodatno motivacijo. Poleg rednih treningov sva se s sestrično v soboto podali na goro Oljko.

Zadnje čase me zelo navdošuje potepanje po hribovju in komaj čakam tople in daljše dneve. Zagotovo bom kakšnega namenila temu namenu.

Kar se tiče prehrane nimam posebnih težav. Ninini jedilniki so čudoviti, priprava pa hitra in enostavna. Velikokrat mi uspe z isto hrano, nahraniti tudi ostale družinske člane.

Odločila sem se, da jim ne vsiljujem preveč, ampak le ponudim, ko pripravljam zase. Ugotavljam, da jim postaja všeč. Ko mi uspe to, bom dosegla zadnjo zaobljubo, ki sem si jo zadala v letošnjem letu.

Velikokrat razmišljam s čim bi se v tem času ukvarjala, če lani septembra nebi izbrala fitnesa in pridem do dejstva, da bi verjetno nekajkrat tedensko odšla na tek in se ukvarjala z odvečnimi kilogrami. Letos je moja pomlad drugačna, boljša. Polna sem energije in veselim se vsakega dne posebej.

 

Zato, bralci moji, uživajte življenje. Delajte to, kar vas navdušuje. Skrbite za svoje zdravje in bodite srečni in veseli.

Menim, da bi bilo za danes to prav vse.

 

Vi pa veliko se smejte in imejte se radi. Do naslednjič pa papa

 

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Zadnje objave

May 3, 2019

Please reload

Arhiv
Please reload

Spremljaj nas
  • Facebook Basic Square