Neva 15. blog

March 11, 2019

Živijo!

 

Trenutno sem malce v zmešnjavi, saj sem pretekli teden začela z novo službo in nov urnik sprotno usklajujem z vsemi obveznostmi. Tako sem si prejšnji teden, kar se vadbe tiče malenkost spremnila, ampak mi je vseeno uspelo 3x obiskati fitnes center, 1x pa sem vaje za trebušne naredila doma. Torej brez izgovorov.

 

In kako izgleda moja prehrana? Navadno jem nekje 4x ali 5x na dan. Zajtrk je obvezen in brez njega ne morem. Zelo rada si naredim ovseno kašo (oatmeal) z raznimi dodatki kot so sadje, kakav ali arašidovo maslo. Velikokrat so na sporedu tudi jajca na 101 način. Vsak obrok je sestavljen iz beljakovin, kompleksnih ogljikovih hidratov in nekaj malega maščob. 3-je obroki so večji, malica pa manjša. Ponavadi kakšno sadje v kombinaciji z grškim jogurtom in rženim kruhom. 5. obrok pojem kot beljakovinski napitek po vadbi.

Sem zelo velika ljubiteljica zelenjave, tako da se ta znajde skoraj v vsakem obroku.

 

Nobeni hrani se posebej ne odrekam, moje pravilo je zmernost. Trudim se, da se na mojem krožniku znajde čim manj predelana, sezonska in domača hrana. Večino časa se nekje okvirno držim jedilnika, ki sem ga dobila v okviru programa v fitnes centru, včasih ga tudi priredim, saj kuham za celo družino enako. 1x ali 2x tedensko si privoščimo tudi kakšen bolj kaloričen obrok, poleti seveda tudi sladoled. Obroke si prioravim v naprej, navadno zjutraj ali pa zvečer za naslednji dan. Nikoli ne kompliciram. S časom sem trenutno zelo omejena, ampak odličen, uravnotežen obrok lahko imate pripravljen v samo nekaj minutah. Vse se da, če se hoče.

 

 

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Zadnje objave

May 3, 2019

Please reload

Arhiv
Please reload

Spremljaj nas
  • Facebook Basic Square