Špela 14. blog

March 6, 2019

 

Živijo, hitro je minil ta teden in pišem svoj 14. blog.

 

Če sem čisto iskrena sem imela kar naporen in težek teden, tako fizično kot psihično, ampak to je za mano. Moram biti iskrena in povedati, da mi je skoraj padla motivacija do tega tekmovanja, ampak me je zelo dobra in čudovita oseba Nina izvlekla iz brezna. Moram povedati, da ji je uspelo in sicer samo z enim stavkom: »Špela vse kar delaš, delaš za sebe in za nobenega drugega, to bo ostalo tebi,  drugi bodo enkrat odšli «. To mi je zelo pomagalo, da imam spet zagon za naprej!

 

Zelo sem vesela, ker je zunaj vedno lepše vreme in da si lahko mojo glavo malo spočijem v naravi in tišini ter gledam sončni zahod in malo razmišljam. Ob lepem vremenu in naravi se rada sprehajam tudi z družino ali pa s prijatelji, saj mi je to je nekaj najboljšega in sproščajočega!

 

 

 

Ta teden sem nekaj časa posvetila moji najljubši sestrični, saj se sicer bliža njena birma in ker kot vsaka punca želi na ta dogodek biti lepa in urejena. Preizkusili sva  različne make upe in različne frizure, obleke itd.

 

Ker pa je bil ta teden čas za maškare, sem bila tudi sama pustna šema. Bila sem policistka in šla sama na pustovanje. Kam, pa naj ostane skrivnost, povem vam le, da sem se imela super. V isti maski, ste me lahko srečali tudi v službi.  Res je težko pisati bloge vsak teden, ne da bi se ponavljal, zato je danes to vse od mene. Se tipkamo spet čez en teden. Vztrajajte, tudi če se želite predati. 

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Zadnje objave

May 3, 2019

Please reload

Arhiv
Please reload

Spremljaj nas
  • Facebook Basic Square