Tina 13.blog

March 1, 2019

Hejla!

 


Uradno se je začel zadnji mesec tekmovanja in morem priznati, da sem dobila dodatno motivacijo in se začela jedilnika držati še bolj strogo, saj sem vendar tu, da dokažem sebi da zmorem, da si dokažem da nič ni nemogoče, da dosežem svoj cilj in nenazadnje, ja, potiho upam, da osvojim nagrado.

 Dodatno motivacijo sem dobila tudi od okolice. Kako? Gremo lepo po vrsti.
 Cft program obiskujem že več kot leto dni. Na začetku sem imela veliko motivacije, ki je po nekaj mesecih nekoliko upadla. Seveda me je Nina ves čas opominjala, mi včasih tudi “težila”, ko je bilo potrebno, predvsem pa me je ves čas motivirala. Potem smo začeli s projektom Stopi nova ti v novo leto in motivacija je bila na vrhuncu. Ampak ker sem tudi jaz samo človek, so me novoletne dobrote nekoliko premamile, vendar je bilo vse v mejah normale. Po novem letu sem dobila ponovni zagon, ki pa je po kakšnem meseci spet odšel na dopust.

Novo motivacijo sem dobila od prijateljic. Ena izmed njih se je končno odločila, da se pridruži cft-jevcem. Nekako sem jo začela spodbujati, ji malo svetovala o hrani, o vadbah in ob tem dobila ponovno izredno motivacijo. Tudi druga prijateljica je začela obiskovati Nyc gym. Zdaj se, ko nam le čas dopušča, skupaj odpravimo na treninge. Super je trenirat v družbi, še bolj pomembno pa je, da si po treningu delimo občutke, delimo ideje o prehrani, se med seboj spobujamo.

Največ motivacije pa mi prinese spremljanje rezultatov. Pri cft programu velja pravilo, da je potrebo meritve opraviti vsaka dva tedna. Vedno se stehtamo, posebna tehtnica izmeri procent maščobe in mišične mase. Zraven tega mi punce izmerijo še obseg rok, nog, bokov in pasa. Pri vsaki meritvi je viden napredek, ki mi da voljo za nadaljevanje, predvsem pa se takrat ponovno zavem zakaj sem tu in kakšni so moji cilji. To je res ena izmed ključnih motivacijskih tehnik.

 Še ena izmed motivacij pa je nagrada. Ja, za tekmovanje sem se prvotno odločila zaradi nagrade. Priznam, res si močno želim lepotne operacije. Ne bom več skrivala, želim si novo oprsje, saj je to edin del telesa, ki ga z vadbo ne moreš oblikovati. Nekateri bodo to razumeli, nekateri obsojali, sama pri sebi pa vem, da je za menoj veliko truda, veliko dosežkov in da sem lahko ponosna na rezultate ki sem jih dosegla.

 

Lepo se imejte!
Čaw 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Zadnje objave

May 3, 2019

Please reload

Arhiv
Please reload

Spremljaj nas
  • Facebook Basic Square