Sabina 12. blog

February 21, 2019

 Živjo,

 

Danes vam pišem  že 12. blog in samo 5 tednov nas loči do zaključka projekta » Stopi nova ti v novo leto«. Iz tedna v teden se sprašujem kam je zbežal čas. Pa vendar  zame je bil produktiven. Polna energije in odličnega  počutja se  veselim  najlepšega  letnega  časa.

 

Teden, ki se poslavlja, pa je prav poseben. Namreč otroci imajo zimske počitnice. To je veselje zanju, hkrati pa tudi zame. Saj za ves teden pozabimo na šolo in obveznosti.

Minuli  vikend smo preživeli v hribih.

V soboto smo se podali na goro Oljko, v nedeljo pa na Golte. Lahko  rečem, da je bilo fantastično.  Posebej na Golteh, kjer smo se poleg odličnega sprehoda predajali toplim sončnim žarkom. Prve delovne dni tega tedna smo preživeli kot običajno, le da otrokoma ni bilo treba v šolo. Treninge in druge obveznosti pa sta prav tako imela. Včerajšnji večer pa smo zaključili z rokometno  tekmo.

 

In  ker so počitnice, si tudi jaz od danes naprej privoščim kratek oddih. Podaljšan vikend bom preživela v družbi otrok. Namreč na počitnice sta prišli nečakinji in skupaj bomo vse do sobote. Danes smo se odločili za obisk Term Topolšice, jutri pa se bomo podali v hribe. Skratka aktivni bomo prav vse dni, kar mi je všeč  glede na vreme, ki  nas dobesedno  razvaja  zadnje  dni.

 

Vsekakor pa tudi v teh počitniških dneh nebom pozabila, na zdravo prehrano, ki jo bomo s puncami skupaj pripravile in treninge, katere imam dogovorjene.

 

In če se vrnem  korak nazaj, se verjetno sprašujete zakaj se nisem smučala na Golteh? Lahko vam zaupam, da je to verjetno edina športna disciplina v kateri sem totalen »antitalent«. Neštetokrat sem že poskušala, vendar se je vedno končalo s padcem, oziroma na koncu sem obupala in zaključila na kakšni Junior progi. Ker letos nekako s prijateljem, ki je učitelj smučanja ne najdeva skupnega prostega časa za učenje, imam v planu naslednje leto oziroma zimo resno stopiti na smučke in se naučiti osnove oziroma premagati strah pred strmino. Sedaj, ko sem fizično bolj pripravljena bo to lažje izvedljivo. Tako, da prihodnje leto bom tudi jaz stala na smučkah in premagal strah.

 

V današnjem  blogu sem vam  govorila samo o planih, ki jih imam za v prihodnje. In »obljuba dela dolg«. Tako da vam naslednji teden sporočim kaj vse smo izvedli. Kar se tiče smučanja, pa vsekakor obvestim preko družabnih  omrežij.

 

To bi bilo za današnji dopustniški četrtek prav vse.

Imejte se radi in se slišimo naslednji četrtek. Do takrat pa pa…pa…

 

 

 

 

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Zadnje objave

May 3, 2019

Please reload

Arhiv
Please reload

Spremljaj nas
  • Facebook Basic Square