Špela 12.blog

February 20, 2019

 

Živijo pišem svoj 12 blog.

 

Za začetek vam naj zaupam, kako mi je šlo v zadnjem mesecu in pol. Začetek ni bil težek, ker sem imela podlago že od prejšnjih treh mesecev.  Seveda je vmes prišel  kakšen teden, po navadi je bilo najbolj kritično v času ženskih dni, ampak sem se zadržala, ker sem se naučila reči ne.

Če vas slučajno zanima iz katerega dogodka je slika, naj povem, da je iz Vinske gore. Bila sem na koncertu Poskočnih muzikantov in Lane Jurčević. Priznam, da sem se tukaj malo sprostila in spila 2 alkoholni pijači, ampak sem sem se ustavila, ko sem vedela, da je dovolj. S prehrano nimam več problemov, vse mi gre v »nulo« in sploh si ne predstavljam več , da bi vsak dan posegala po nezdravi hrani ( čips,čokolado itd).

 V četrtek bom objavila  nagradno igro, kjer bom podelila izdelke iz Polle sporta  in seveda darilni bon fitnesa Nyc gym. Naj povem, kako zelo rada hodim v fitnes oziroma na treninge. Brez takšnega načina življenja kot ga imam sedaj, si res ne znam več predstavljati, saj sem v obdobju ko je moja zbranost na vseh področjih na vrhuncu in vedno prisotna živčnost brez razloga, se je zmanjšala. Tako da vsem ki berete moj blog in ne veste kaj bi naredili sami sabo, vam polagam na srce, da naredite nekaj zase in obiščete fitnes ali greste vsaj na sveži zrak na sprehod… res zelo pomaga. Govorim iz lastnih izkušenj in tisti, ki me poznate sami opazite ogromno razliko na meni.

Kot pa že verjetno veste, delam v Mia Bianci in zelo sem vesela da upoštevajo moje prehranske spremembe in da mi z veseljem pripravljajo zdravo malico in jim to ni problem. Tudi doma se je mami že navadila, da če pripravi kaj drugega, ne bom jedla (hehe).  Res sem vesela, da mi ljudje stojijo ob strani, ne glede na to, da se nekateri ne strinjajo s tem kar delam.

Vsem želim lep dan in počnite to, kar vas veseli.

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Zadnje objave

May 3, 2019

Please reload

Arhiv
Please reload

Spremljaj nas
  • Facebook Basic Square