Neva 12.blog

February 18, 2019

 

Živjo!

 

Današnji blog bo malce krajši. Trenutno se dogaja ogromno novega v mojem življenju, sem v aktivnem iskanju nove službe in novih izivov, sodelujem v našem projektu Stopi Nova Ti v Novo leto, ki ga sedaj že dobro poznate in v okviru tega projekta je ogromno obveznosti, ki mi zapolnjujejo urnik. Poleg tega so nam prejšnji teden precej ponagajali tudi virusi in priznam, da sem fitnes obiskala samo enkrat, kar me precej jezi, ker tega nisem navajena. Včasih se pač zgodi življenje in to je treba sprejeti. Ta teden je definitivno čas, da se vrnem nazaj v svojo rutino, kar se tiče prehrane in gibanja. Tudi vreme nam je zelo naklonjeno.

 

 

 

V soboto se je naši družini pridružila nova družinska članica, psička pasme Bernski planšar, ki bo sigurno poskrbela, da bomo več časa preživeli v naravi na svežem zraku. Seveda pa to pomeni dodatna obveznost. 

 

 

V okviru projekta Stopi Nova Ti sodelujemo tudi z radiom Fantasy, verjetno ste že zasledili naše zgodbe. Uglavnem spremljajte še naprej, marsikaj zanimivega se bo še dogajalo. 

 

Čau

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Zadnje objave

May 3, 2019

Please reload

Arhiv
Please reload

Spremljaj nas
  • Facebook Basic Square