Sabina 11. blog

February 14, 2019

Teden je okoli. In to prav poseben. Namreč v torek sem postala teta malemu nadobudnežu Vitu. Ni večjega veselja kot malo drobceno bitje. Komaj čakam najinega prvega srečanja. Kljub temu, da je daleč stran, se bom potrudila, da bom del njegovega otroštva.

 

Minuli teden sem preživela umirjeno. Obiskala sem sosednji hrib, kjer so se v toplem soncu

»martinčkali« pohodniki. Čutiti je bilo prve znake prihajajoče pomladi. Zato je bilo vzdušje toliko boljše. Prvič sem se sama podala na pohod in priznam, da ni slabo. Imela sem čas zase. Razmislila določene stvari in prisluhnila sebi.

 

Teden se zopet bliža h koncu, pred nami je vikend v znamenju praznika zaljubljenih in prav posebnih načrtov nimam zanj. Poleg obveznosti, ki me čakajo, tudi ta konec tedna nameravam nekaj ur preživeti v naravi, vendar tokrat v družbi mojih bližnjih. In ker so pred vrati zimske počitnice, bo prihajajoči teden poln aktivnosti in otroškega veselja. Veselim se druženja z otroci. Prav posebej z nečakinjama, ki nas obiščeta v nedeljo in ostaneta ves teden v naši družbi. Ves teden razmišljam kaj bomo počeli. Komaj čakam, da prideta. V naslednjem blogu pa vam izdam kaj od načrtovanega nam je uspelo izvesti.

 

Projekt »Stopi nova ti v novo leto«, iz tedna v teden dobiva novo podobo, nove rezultate in beleži lepe trenutke. Prav prijetno je, ko imaš zastavljen cilj, ki ga ni moč doseči čez noč.

 

Dejansko je glavni cilj, vsaka izmed nas finalistk dosegla. Združiti rekreacijo, obveznosti in zdrav način prehranjevanja, je v današnjem času težko, vendar nam je uspelo. Sedaj pridno dokazujemo in utrjujemo. Vse skupaj nam je postalo del življenja in resnično želim s tem nadaljevati. Počutim se odlično. Nisem več lačna, kot sem bila pred obiskom fitnesa. Skratka redni treningi, zdrava prehrana in podpora mojih najdražjih ter vseh tistih, ki me spremljate me je privedla do boljšega oz. kvalitetnega življenja.

V prihodnjem tednu bomo zopet na radiu Fantasy, kjer se nadaljuje predstavitev kandidatk. Moja je na vrsti v torek. Ker prve objave na radiu nisem slišala , bom prihodnji teden bolj pozorna.

Takole. To bi bilo za danes vse. Vsem vam, ki me spremljate in podpirate se iskreno zahvaljujem. Ostanite z mano. Imejte se radi in bodite dobri.

 

Nasvidenje do prihodnjič!

 

1/3

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Zadnje objave

May 3, 2019

Please reload

Arhiv
Please reload

Spremljaj nas
  • Facebook Basic Square