Špela 10. blog

February 6, 2019

Živijo, čas je za moj 10 blog.

 

 

 

Tekmovanje stopi nova ti se počasi izteka, in moram priznati da mi gre kar dobro, glede prehrane in glede telovadbe. V sklopu telovadbe sem dobila še več kondicije in energije za naprej. Pri tem pomaga tudi zdrava prehrana. S tem izzivom sem premagala več ovir, ker sem postala bolj odločna pri različnih stvareh. Ena izmed teh je zagotovo ta, da sem se odločila, da grem naprej študirat, na kar prej niti pomislila nisem. Sem že vpisana na višjo šolo v Mariboru, prav tako pa sem se odločila za resno delanje izpita za avto.

Zdaj se mi zdi res nekaj najbolj pomembnega, da sem začela ceniti in imeti rada sebe, ter da ne gledam več na druge, da sem si jaz na prvem mestu. Ne boste verjeli, vse to sem spoznala med programom CFT. Postati odločna oseba in postaviti sebe pred druge res ni lahka stvar, ampak zdaj z lahkoto rečem NE.

Spregovorila bom tudi o gospodu Fabjanu. Veliko vprašanj je bilo o tem, kaj bi si dala popraviti, in če mu sploh zaupam. Kaj bi si dala popraviti? O tem še ne bi govorila, zaupam pa mu 100%, ker sem ga tudi spoznala in se z njim pogovarjala. Vem tudi kako je ta poseg izvedel na drugih. Do zdaj so bile vse, ki so bile pri njemu na kakršnemkoli posegu zelo zadovoljne!

Pripravljam tudi nagradno igro v sklopu fitnesa. Podarila bom nekaj iz Polleo Sporta in Bolero napitke. Omenjen bo naš super fitnes NYC, tekmovanje pa bo potekalo na moji instagram strani: Špela Leskovar. Sodeloval bo lahko čisto vsak, tekmovanje pa bo trajalo 14 dni.

Spodaj pa prilagam še eno slikico mojega kosila: solata z balzamičnim kisom, krompir iz pečice in piščanec iz žara. 

 

 

Bodite mi lepo in si pišemo čez en teden. Takrat bo objavljena tudi moja nagradna igra. Spremljaj me, saj se splača sodelovati. Prični s CFT-jem zdaj, naredi nekaj zase in za svoje telo - ne bo ti žal!

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Zadnje objave

May 3, 2019

Please reload

Arhiv
Please reload

Spremljaj nas
  • Facebook Basic Square