Neva 10. blog

February 4, 2019

Hojla! Smo že nekje na polovici do konca projekta Stopi Nova Ti v Novo leto. Čas prehitro teče ko se imaš fino kajne? Danes je po dolgem času v našem kraju lepo vreme, sonček in neverjetno kako dobro to vpliva name. Nisem ljubitelj slabega vremena, sploh pa če je zunaj dež. Vreme precej vpliva na moje razpoloženje zato bo treba te redke sončne dni dodobra izkoristit v naravi. Jaz že kar voham pomlad! 

 

Večina se nas čez zimo poleni ravno zaradi tega, ker veliko časa preživimo znotraj, kjer je toplo in to nas še dodatno uspava. Naj to ne bo razlog za premalo gibanja in prenajedanja saj se lahko to zelo slabo odraža na našem zdravju in telesu. Tudi pozimi je potrebno skrbeti za zdravo prehrano, zadostno gibanje in dovolj tekočine. S tem boste preprečili marsikatero težavo, ki se odraža na koži predvsem pozimi.

 

Ste vedeli, da je koža naš največji organ, ki pa mu velikokrat posvečamo premalo pozornosti. S kožo se iz telesa s pomočjo potenja izločajo strupi in mislim, da je zelo pomembno, da zanjo dobro poskrbimo. Že sama sprememba v prehrani, zadostna količina vode in kanček gibanja pa boste na koži opazili velike spremembe. Pozimi koža ne bo izsušena, izginil bo marsikateri mozoljček, koža bo bolj čvrsta in dobila bo lepši sijaj. Kdo bo poskrbel za vas, če ne boste sami naredili nekaj zase? Postavite se na prvo mesto. Ne odlašajte do jutri

ampak se spremembe lotite ta moment. Sedaj pa hitro na zrak in sonce po vitamin D.

 

Čau!

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Zadnje objave

May 3, 2019

Please reload

Arhiv
Please reload

Spremljaj nas
  • Facebook Basic Square