Sabina 9. blog

January 31, 2019

Takole, pa se poslavljamo od prvega meseca v tem letu in na vrsti je moj 9. blog.

Kot sem obljubila v predhodnemu blogu, vam sporočam, da sem z meritvami, ki sem jih opravila v ponedeljek, izjemno zadovoljna. Končno mi je uspelo obdržati kilograme in pridobiti na mišični masi. Izjemno vesela in ponosna sem. Tako, da s tem tempom bom nadaljevala naprej.

Minuli teden je minil umirjeno. Poleg službe in treningov, sem pridno pregledala Ninine e-treninge in nekaj le-teh tudi opravila. Za

 

nimivo! Izjemna pohvala vsem ustvarjalcem, v primerjavi z drugimi, so le ti izpopolnjeni do potankosti, nadzorno pokažejo izvedbo vaje in dajejo čas zanjo.  Za izvedbo le-teh potrebujete osnovne prostore, kjer bivate, pri nekaterih vajah pa dodatke, kot so polna PVC steklenica, vzglavnik…, skratka stvari, ki jih imate vsekakor na dosegu roke.  Priporočam jih vsem tistim, ki menite, da nimate časa za obisk fitnesa.

V tem času, sem opravila tri treninge. In od vseh je bil petkov najhujši. Z Lucijo in Danijem smo bili na napravah, v družbi Andreja. Midve sva imeli poudarek na nogah in zadnjici, Dani pa rokah. Andrej je izbral kombinacijo 3 sklopov vaj, ki so bile neverjetno dobre in naju izmučile. Trdo sva garali in se tolažili z dejstvom, da je vikend pred vrati. V nasprotnem primeru, bi verjetno prej omagalaJ. Tako smo delovni teden zaključili z izjemno učinkovitim treningom in dobro voljo.

Tudi prvi dnevi tedna so minili povsem umirjeno in brez posebnosti. Danes je zadnji januarski dan, in zame osebno prav poseben, ker svoj osebni praznik praznuje bratranec Marko. Še tukaj ti želim, da uživaš življenje.

Jutri mineva četrti mesec, kar sem vstopila v fitnes prostore. Lahko rečem, da sem v tem času spoznala ogromno ljudi, z nekaterimi sklenila prijateljstva, z drugimi »garala« na treningih, predvsem pa ves preživet čas v fitnesu, izjemno dobro vnovčila. Trud in volja, sta mi pomagala preoblikovati postavo, dvigniti samozavest, predvsem pa sami sebi dokazati, da zmorem.

Tako. S tem bi se poslovila za teden dni. Lepo se imejte, bralci moji in uživajte življenje.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Zadnje objave

May 3, 2019

Please reload

Arhiv
Please reload

Spremljaj nas
  • Facebook Basic Square