Špela 9.blog

January 30, 2019

Živijo prišel je čas za moj 9 blog!

 

 

 

Pišem svoj 9. blog, s polno energije in velikim veseljem, ker sem vesela, ker mi gre vse tako kot sem si želela. Rezultati so vidni in zdaj imam še večji zagon za naprej. Ni mi niti malo žal, da sem na stran dala zabave in alkoholne pijače. Če sem iskrena se počutim veliko bolje, ker nisem več ena izmed mladih, ki vsak vikend žura in se napija z alkoholom. Ne rečem, tudi jaz sem šla ven kakšen vikend, vendar ste me lahko opazili, da v rokah držim navadno vodo. Marsikdo ki me je pozna, me je gledal čudno in mi ponujal kozarček, ampak sem samozavestno in ponosno rekla NE hvala, ne potrebujem alkohola, da se imam super. S tem sem pokazala sama sebi, da zmorem do konca. Pri hrani je podobno, saj  delam v kavarni s hrano, torticami, vročo čokolado... ampak to sploh ni več težava, saj se mi ne lušta več pregrešnih stvari.  Raje pojem kakšne oreščke, dober sadni grški jogurt ali banano.

 

 

Zelo sem vesela, da imam zadnje čase oz. odkar sem se uvrstila v finale same pozitivne komentarje. Ljudje mi stojijo ob strani in mi dajejo topel občutek, da nisem sama.  Veliko mi pomeni Ninina podpora, ker nam zelo pomaga in je vedno je pripravljena pomagati in odgovoriti na vsako naše vprašanje. Poleg nje pa tudi punci, ki dela v fitnesu Tamari, ki mi je prav tako  v veliko podporo, trenerji so pa tako ali tako super. Zaupala vam bom še eno skrivnost, za vse tiste, ki ne morete piti vode. Za vas imam res odlično rešitev, to so napitki Bolero s polnim naborom različnih okusov. Meni so vsi »bolano« dobri.

 

Za na konec še tole: ni važno katera od nas zmaga, važno je, da to kar delamo delamo za zase.  Da se me počutimo dobro, saj se trud vedno poplača. Jaz navijam za vse svoje tekmice, ker so vse super punce in se motiviramo med sabo.

 

In verjamem, da se bo gospod Fabjan odločil za pravo!

Pridruži se nam tudi ti v Nyc Gmy-u, nebo ti žal!

 

1/2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Zadnje objave

May 3, 2019

Please reload

Arhiv
Please reload

Spremljaj nas
  • Facebook Basic Square