Sabina 8. blog

January 24, 2019

 

Teden je okoli in zopet je prišel moj čas. Praktično je zelo težko napisati nekaj novega, svežega in zanimivega…v tako kratkem času. To je moj 8. blog po vrsti. Res prehitro beži čas.

Poleg službe, gospodinjskih obveznosti in treningov, se v tem tednu ni dogajalo nič posebnega, razen, da smo se finalistke spoznale z članico Radia Fantasy. Prijetno druženje je na koncu obrodilo sadove in sedaj komaj čakamo na objave preko radia.

Mesec se počasi poslavlja. Razveselila nas je prva pošiljka snega. Fantastično! Sedaj se bomo lahko naužili zimskih radosti tudi doma. Zame pa prihajajo najbolj zanimivi dnevi leta. Namreč po poklicu sem računovodja in v času do konec marca me čaka ogromno dela.  Pa vendar, tudi temu bom kos.

V torek sva se s prijateljico odpravili na goro Oljko. Zaradi službenih obveznosti nama ni uspelo uloviti sončnih žarkov, pa vendar je bilo fantastično. Redkokdaj si vzameva čas za druženje, zato nama takšni trenutki veliko pomenijo.  V dobri uri sva naredili » prijetno s koristnim«. Poleg rekreacije, sva si povedali in obdelali določene težave, tako kot le prijateljice znamo. Monika, hvala ti, čim več takšnih druženj s tabo si želim.

 

Občudujem jo,  mojo prijateljico. Poleg dvoizmenskega dela in petletnega otroka, vedno najde čas zase in rekreacijo. Pohvale vredno. Samo še prehrano uredi in rezultati bodo tukaj.

Moram priznati, da je sveži zrak in fenomenalno vzdušje tudi meni prineslo  energijo. Ni tako slabo,da se po službi odpraviš na kakšen hrib. Tako, da se bom še večkrat odzvala na njeno povabilo.

 

Če se vrnem nazaj k našemu projektu, pa je tako. Čakam na petkovo tehtanje in merjenje. Zaenkrat se ne morem pohvaliti z novimi rezultati, ker pojma nimam kaj sem uspela narediti v dobrih štirinajstih dneh od zadnjega tehtanja. Moja tehtnica pokaže vsak dan druge številke. Tako, da je ne jemljem več resno. Najbolj mirodajna je v Nyc. Rezultate vam sporočim v prihodnjem tednu.  Verjetno nebo drastičnih razlik. Pa vendar pustimo se presenetiti.

In kot je že Špela povedala, prihaja novost s strani fitnes centra Nyc, to so e-vadbe z Nino, ki jih bomo lahko izvajali doma. Finalistke smo dobile na ogled prve posnetke. Vaje so zanimive in vredne ogleda. Zato vsi tisti, ki ne najdete časa za obisk fitnes prostorov, boste sedaj lahko izvajali vaje kar v domači dnevni sobi.

 

Menim, da bi bilo tole dovolj za današnji blog. Kaj več napišem prihodnji teden.

Vi pa… radi se imejte. Bodite pozitivni.

In do prihodnjič nasvidenje.

 

 

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Zadnje objave

May 3, 2019

Please reload

Arhiv
Please reload

Spremljaj nas
  • Facebook Basic Square