Špela 8. blog

January 23, 2019

 

Živijo! Pa je minil še en super teden in čas je za moj 8. blog, kjer vam bom na kratko povedala o počutju, treningih in prehrani.

 

Neverjetno kako hitro mi minevajo dnevi in ne morem verjeti, da se vsak dan počutim boljše z več energije. Dnevi so brez jamranja, da sem zaspana.  Zelo sem ponosna nase, ker se znam kontrolirati tako pri prehrani kot z alkoholnimi pijačami ter nočnimi zabavami. S CFT® programom sem prišla do spoznanja, kako se lahko zabavam in uživam brez alkohola in kako lepo je zdravo uživati življenje. Komaj čakam da bo sonček, da bom lahko hodila v hribe itd.

 

Spregovorila bom o svojem jedilniku. Priznam da se popolnoma ne držim jedilnika, ki smo ga dobili za mesec januar. Ne moram se ga točno držati, ampak kot ste že v prejšnih blogih verjetno prebrali, si jedilnik sestavljam sama oziroma vem kaj je zdravo in kaj ni najbolj priporočljivo. Iz prakse sem spoznala, da ko se navadiš ritma priprave hrane, sploh ni tako težko. Sprva se mi je zdelo, da tega nikoli ne bom zmogla, a vendarle gre ko si v pravem ritmu. Lahko da komu pride prav, mu bom zaupala par primerov svojih obrokov:

Zajtrk (najbolj pomemben obrok): ovseni kosmiči + grški jogurt; bananin smuti (1 banana, 3 žlice skute, ovseni kosmiči, po okusu še lanena semena); pečena jajca na kokosovem olju + polnozrnati krekerji

Malica: sadje po izbiri; tunina solata; oreščki; zelenjava po izbiri

Kosilo (tudi zelo pomemben obrok): solata s piščancem ali lososom; riž + puran + kuhana zelenjava; pest polnozrnatih testenin + tuna + solata; kislo zelje + sladek krompir

Malica po treningu: beljakovinski šejk; jajce + beljakovinski kruh; bananin smuti

Večerja: sezonska zelenjava, oreščki; jajce brez kruha; tuna

 

Na mojem jedilniku je vsak dan nekaj podobnega, zelo sem se navadila jesti, kar sem si vedno želela in ker vidim da je tako veliko boljše. Treninge obiskujem redno, to pomeni da treniram 3x na teden s trenerjem in ponavadi 1x do 2x na teden še sama.

 

 

Treningi mi zelo odgovarjajo in trenerji/trenerka so super, ker skoraj vedno upoštevajo naše želje. Ker pa naša Ninč misli, da nimamo dovolj, nam je dala še online treninge za doma. To možnost boste kmalu imeli tudi vi, za vse tiste, ki nimate časa v fitnes ali pa vam je nerodno. Treningi so noro dobri in res vse lahko delaš kar doma, tako da toplo priporočam. Rada bi se še zahvalila gospodu Fabjanu in Nini, da sta nam omogočila to tekmovanje in ker sem v tekmovanju spoznala, da se vse da, če se hoče in da sem močnejša od izgovorov. Prav tako vsem svojim nasprotnicam želim srečo, ker tudi če ne zmagam, sem tako ali tako to delala zase, za boljše počutje in večjo samozavest. Tako, to je vse za moj 8. blog. Hitro bo teden naokoli in kmalu bo na vrsti naslednji blog. Se beremo. Uživaj življenje!

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Zadnje objave

May 3, 2019

Please reload

Arhiv
Please reload

Spremljaj nas
  • Facebook Basic Square