Sabina 6. blog

January 10, 2019

Za začetek, zdravo, veselo in uspehov polno leto, ki je pred nami, vam želim.

 

In jaaa...Uspelo mi je.

Prišla sem naprej, noro, resnično sem

 

hvaležna sama sebi in vsem, ki ste me ves ta čas vzpodbujali z lepimi in toplimi besedami. Tistemu, ki pa meni, da sem "nora", pa še preko bloga povem, da liter vina in klobasa ter kruh sčasoma zagrenita življenje, nikakor pa ne prineseta kaj dobrega. V glavnem, želim samo, dragi moji, da ste srečni z ljudmi, ki vas obkrožajo in stvarmi, ki jih počnete. To je smisel življenja in nič drugega. Vsak si ima pravico krojiti življenje po svoje in početi, kar mu je ljubo in živeti po svojih načelih. 

In odkrito lahko priznam, da sem tukaj jaz, ki sem v teh slabih treh mesecih prekosila samo sebe. Ponosna in polna upanja, ter novih dosežkov, se veselim vsakega dne posebej.

 

Ampak ja...priznam..par dni nazaj ni bilo tako... petek...soboto in nedeljo... so moji živci delali 100 na uro. Če bi z delovanjem pobirali kalorije, nebi uspela pojesti toliko hrane. V petek, ko smo opravljali slikanje, sem bila vse prej kot pozitivna in sem se prav nič kaj damsko  dobesedno ''nažrla'' junk food-a. In to zato, ker ob pogledu na moje sotekmovalke, samo pri sebi nisem opazila razlik. Res je, dekleta smo v zadnjih treh mesecih trdo garala in vsaka od nas bi si prislužila laskavi naslov peterice izbrank.   

Takoj mi je bilo žal. Vendar nekako sem morala potešiti žalost, ki je tlela v meni. Govorila sem si, da nič hudega če mi ne uspe. Vseeno sem zmagovalka, saj sem ogromno naredila na sebi tako zunaj kot znotraj, ampak  v meni je tlela želja po mestu v peterici. Pa vendar sem v nedeljo popoldne dobila energijo in moč v trenutku, ko sem prejela prvi dve čestitki. Tukaj bi besedo "hvala" namenila g. Maticu Fabijanu, kateremu sporočam, da bom uvrstitev temeljito opravičila. Sedaj pridno "kurim pridobljene zaloge" in ko sem utrujena do onemoglosti si postavim nov cilj, za kazen, ker sem obupala sama nad sabo. 

In kot vsak posameznik imam tudi jaz za prihajajoče leto zastavljene cilje. Prvi cilj je, da uvedem spremembe pri prehranjevanju za svoje člane družine. Glede na to, da imam dva aktivna najstnika bo sprememba na jedilniku več kot dobrodošla za njuno zdravje in počutje. 

Drugi cilj je, da svojo prijateljico navdušim nad mojim načinom življenja. Ne bom je imenovala in izpostavljala. Rada jo imam in ni mi vseeno zanjo. Vem , da je njen ritem življenja hitrejši od mojega, vendar si iskreno želim, da pomisli nase in svoje zdravje. Nikakor ne želim da plane v fitnes prostore, ampak da počasi, postopoma, korak po korak vsak dan naredi nekaj zase. In sedaj, ko prebiraš tole, draga moja, ne jezi se. Res hočem najbolje zate. Potrudila se bom, da ti dam navdih in moč , da boš vzljubila gibanje. 

 

Kar se tiče mojega ritma življenja, menim, da sem na pravi poti. Počutim se več kot odlično. Treningi mi  ne predstavljajo težav. Prehrana tudi ne. Tako želim nadaljevati. 

 

Vsem vam, ki me spremljate še enkrat iskrena hvala. Hvala za podporo, pozitivne besede,"lajke"in dobre misli. V prihodnje me boste bolj pogosto videli na omrežjih. Spremljajte me, če vas zanima kakšen bo razplet projekta. V kolikor ne, spreglejte moje objave. Nič hudega.

Jaz sem vstopila v novo leto kot "Nova", tako, da želim samo nadaljevati po tej poti. Polna energije, dobre volje in samozavesti. 

 

Lepo se imejte...se slišimo kmalu.

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Zadnje objave

May 3, 2019

Please reload

Arhiv
Please reload

Spremljaj nas
  • Facebook Basic Square