Špela 6. blog

January 9, 2019

 

Hejla:)

 

 

Ne morem verjeti, da sem še kar z vami ter še vedno ostajam v programu Stopi Nova Ti v Novo Leto. Torej še vedno me boste nekaj časa spremljali, zelo sem vesela, da lahko pišem svoj 6 blog in da sem prišla v peterico finalistk.

Najprej bi se rada zahvalila dr. Fabjanu, da je izbral ravno mene ter, da je videl moj trud in spremembe.

Priznam da me je bilo zelo strah, ker je bil zadnji mesec kar naporen, saj je veseli december tudi mene malo zapeljal po svoje. Nisem se držala toliko nazaj kot bi se morala pri prehrani. Po praznikih, natančneje prvi petek v letu je bilo tehtanje. Res sem mislila, da bo tehnica pokazala veliko več, vendar me je presenetila in je pokazala dobre rezltate kar me je zelo veselilo. In moj prvi del želje je bil izpolnjen, ko sem zvedela da sem med top 5.  Današnji blog bom namenila svojemu opažanju glede prehrane in treningov.

Opazila sem spremembe na svojem telesu, kot je lepo oblikovan trebuh, zadnjica in noge. Prav tako se mi je povečala samozavest in sem brez sramu hodila naokoli. Opazila sem tudi razliko na koži, saj nimam več tako suhega in rdečega obraza.  Tudi razlika pri spancu je ogromna, saj tudi če spim samo 4 ure in če pred spanjem ne zaužijem oglijikovih hidratov, se zbudim naspana in spočita. Najbolj sem pa vesela, da zadnje čase nimam več problemov s prehrano, kot sem jo imela pred projektom. Tako da tisti, ki še niste kos novoletnim zaobljubam,  vam dam en predlog- gibanje v Nyc gym-u še ni  nobenemu škodilo.

 

To je bilo za enkrat vse, imejte se radi!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Zadnje objave

May 3, 2019

Please reload

Arhiv
Please reload

Spremljaj nas
  • Facebook Basic Square