Neva 6. blog

January 7, 2019

Hojla!

 

In sem med finalnimi petimi tekmovalkami projekta Stopi Nova Ti v Novo leto! Naj vam povem, da sem za to čudovito novico izvedela ravno za svoj rojstni dan in ne bi si mogla želeti boljšega darila kot to, da dobim nagrado za trud, ki sem ga vložila v sebe. Odkar sem se odločila, da sebe postavim na prvo mesto se dogajajo ogromne spremembe v mojem življenju in res lahko rečem, da stopam nova jaz v to leto. Odmaknila sem se od stvari, ki so me delale nesrečne in res je kar pravijo, ko se ti ena vrata zaprejo, se ti odpre več novih. Definitivno bo to leto velikih sprememb in vem, da na bolje.

 

 

Odkar sem stopila skozi vrata fitnesa na pot h boljšemu, zdravemu življenju sem spoznala tudi nekaj novih ljudi, ki so postali pomemben del mojega življenja, postali smo pravi prijatelji. Sem neizmerno hvaležna za ljudi, ki jih imam okrog sebe in me podpirajo pri mojih odločitvah, me bodrijo ko mi je hudo in se veselijo z mano novih uspehov. Brez moje družine in mojih prijateljev mi ne bi uspelo. Zato vam hvala dragi moji!

 

 

V tem letu sem si zadala kar nekaj ciljev.

Kot sem že rekla sem na prvem mestu jaz in moj cilj je, da bi bila srečnejša in uspešnejša na vseh področjih, tako v službi kot v zasebnem življenju. Nekaj stvari se že uresničuje, kot recimo ta projekt, v katerem sem se našla in sem na poti k boljšemu, zdravemu načinu življenja. Na tem področju se želim še izboljšati, da bi osvojila zdrave navade do te mere, da mi ne bi bilo potrebno več razmišljati o sestavi obrokov ampak bi to prišlo samo od sebe. Na prehrani vem, da lahko še marsikaj naredim in v naslednjih mesecih bom veliko delala na ravno na tem področju, saj so mi treningi pošteno zlezli pod kožo in si dneva brez miganja ne predstavljam več.

 

 

 

 

Naslednje 3 mesece pa se bo zopet dogajalo, tokrat bo še bolj zanimivo saj nas je samo 5. En cilj sem že uresničila, sedaj me čaka še nekaj novih. Se slišimo čez en teden! XOXO

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Zadnje objave

May 3, 2019

Please reload

Arhiv
Please reload

Spremljaj nas
  • Facebook Basic Square