Tina 5. blog

December 30, 2018

Helow!

 

Preživela sem Božič in še vedno sem tukaj. Ja, grešila sem in to z veseljem, brez slabe vesti. Na božični dan sem za otroke pripravila čokoladni fondi in tudi sama z veseljem pomakala koščke sadja v čokolado. Ne, nisem umrla, drug dan sem se odpravila na trening in vse pokurila. Naslednje dni sem morala moj ljubi Nyc gym zamenjati s hotelskim fitnesom (brez trenerja), ampak treninge sem vseeno opravila. 

Tokrat vam želim predstaviti še eno prednost zdravega načina življenja. Odkar se zdravo prehranjujem in veliko telovadim sploh nisem utrujena. V preteklosti sem potrebovala vsaj 8 ur spanca, zdaj pa mi zadostuje 6 ur. In veste kaj vse lahko naredim v teh dveh dodatnih urah, ki jih zdaj imam! Res super! 
Da malo povzamem, moja kvaliteta življenja se je res opazno izboljšala, saj sem bolj samozavestna, boljše volje, imam več časa in počutim se fenomenalno. Za vse se morem zahvaliti super ekipi trenerjev Nyc gym-a in vsem bližnjim, ki so me ves čas spodbujali. Moj nov način življenja bom nadaljevala ne glede na to, ali se uvrstim v finale ali ne.


Moji cilji za to leto so v večini izpolnjeni, za konec pa vam predstavim še moj “what to do list in year 2019”. Upam da kakšen moj cilj dodate na svoj seznam. Hvala da ste me brali, hvala za podporo in spodbudne besede! 
Mogoče se beremo naprej še po novem letu.

 

 

 

 

Vse najlepše v letu 2019! Naj bo noro, noro uspešno in uspešno doseženo!

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Zadnje objave

May 3, 2019

Please reload

Arhiv
Please reload

Spremljaj nas
  • Facebook Basic Square