Ursula 5. blog

December 29, 2018

 

Hej.

 

Takole, še moj 5. blog in potem mislim, da se je moj čas bloganja iztekel. Bliža se namreč dan D, ko bomo izvedele, katera od nas gre v naslednji krog tekmovanja. Moram priznati, da so se moje sotekmovalke zares dobro izkazale in dosegle zelo lepe in vidne rezultate. Zase lahko rečem, da sicer rezultati niso ravno to kar sem si želela in kar bi lahko dosegla, ampak sem kljub temu zadovojna. Zakaj? Hja, december je dragi moji. Čas, ko omare pokajo od čokoladnih božičkov, keksov in potic, čas, ko se s prijatelji, družino in sodelavci še zadnjič v letu podružimo ob dobrem kosilu ali večerji. Zame je uspeh že to, da mi letos božiček ni prinesel dodatnih kilogramov (žal jih s seboj tudi ni odnesel).

Vem, da lahko v določenem obdobju veliko naredim za preoblikovanje svoje postave, če se le držim jedilnika in redno obiskujem treninge. Potrebna je samo diciplina in kot Nina reče fokus- fokus na rezultat! Meni gre vse skupaj veliko lažje pomladi in poleti...Ali pa je to mogoče samo izgovor?? Kakorkoli, v tem času je skušnjav na tone, zato je lahko vsaka od nas ponosna, da je zdržala pritisk vseh teh dobrot in se kljub decemberski noriji udeležila vseh treningov. Če vase ne spraviš vsega kar ti miza ponuja, je počutje veliko boljše. Telo ti je hvaležno in imaš veliko več energije, kot če ga obremeniš s preveliko količino hrane. Trenutni občutek ob uživanju slastne potice je sicer res božanski (če si takšen gurman kot jaz), ampak po tem se lahko za kakšno urico vležeš in počakaš da želodček vse to premelje in energije ni več. 

Tako, počasi se bliža ura za trening, zato bom napisala samo še to: Niso pomembni samo rezultati, pomembno je kako se počutiš. In jaz se veliko boljše, ko naredim nekaj za svoje telo. Ali s prehrano ali z gibanjem ali s kombinacijo obojega.

Dragi moji, hvala ker ste brali moje bloge in me podpirali. Če bo sreča na moji strani, se beremo tudi po novem letu, če ne, vam pa želim eno čudovito leto 2019. Naj bo polno zdravja, gibanja in energije. 

 

Ursula S. 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Zadnje objave

May 3, 2019

Please reload

Arhiv
Please reload

Spremljaj nas
  • Facebook Basic Square