Špela 5. blog

December 27, 2018

Pišem svoj, upam da ne zadnji 5. blog.

 

Kot že verjetno veste, se bliža konec prvega dela tekmovanja. 4.1.2019 bomo izvedeli, katerih pet se je uvrstilo v finale. Če sem čisto iskrena, ne vem kaj naj pričakujem ampak pustimo se presenetiti.

Da povem malo več o svojem počutju – počutim se odlično in rezultati so vidni tako na tehtnici in obsegu, kot tudi takrat, ko se pogledam v ogledalo. Najboljši občutek je, ker grem z veseljem v fitnes in s še večjim veseljem treniram, saj imam super trenerje kot so: Simona, Andrej, Nik in Damir. Za vsem tem pa seveda stoji super vzdušje na recepciji za katerega skrbijo super punce: Nina, Tamara in Patricija.

Moram pa priznati, da je bil ta mesec kar naporen za mene, saj je december mesec polnih miz sladkarij in pregrešnih dobrot. Priznam, da se nisem čisto vedno držala nazaj. Sem pojedla tudi kakšen kos potice ali pa košček peciva, vendar sem se zavedala da bo naslednji dan treba pojesti nekoliko več beljakovin, tako da se je vse skupaj nekako izenačilo.

 

 

 

 

Zame je bil ta program ena izmed najboljših izkušenj, in res mi ni žal, da sem šla v to. Kar delam, delam za sebe.  To mi je najbolj pomembno in res mi ni mar za negativne komentarje in pa za tiste, ki zavidajo ljudem, katerim gre izjemno dobro. Jaz se v fitnesu počutim odlično. Dosegla sem željene spremembe, ker so ljudje verjeli vame in me spodbujali. To je bila tudi moja božična želja – doseči nemogoče. Povem vam, da se je polovica želje že izpolnila, saj se počutim odlično v svoji koži, to pa mi pomeni največ!

 

Manjši nasvet glede prehrane med prazniki – malo že pazite na to, kaj boste pojedli. Morate pa vedeti, da smo samo ljudje in da tudi mi grešimo.

 

Želim vam lepe praznike še naprej in lepo preživeto novo leto v bližini prijateljev, družine ali znancev. Današnji blog je bolj kratek, ker bo v naslednjem, tako vsaj upam, napisano veliko več.

Lepo se imejte, veliko se smejte ter z dvignjeno in ponosno glavo hodite po svetu.

 

Špela vas spodbuja! 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Zadnje objave

May 3, 2019

Please reload

Arhiv
Please reload

Spremljaj nas
  • Facebook Basic Square