Mateja 5. blog

December 26, 2018

Ko sem prebirala bloge sotrpink, sem se malo zamislila, ko sem prebrala, da počasi prihajamo do konca.
Zase lahko rečem, da konca nikakor ne vidim. 
Projekt Stopi nova Ti v Novo leto me je vzpodbudil, da sem prišla nazaj na stare tirnice in da zopet peljem svojo pot, na kateri sem iztirila kakšno leto nazaj. 
Vse se zgodi z nekim namenom. Tudi to, da sem prekinila svoje prehranjevalne navade zaradi trenutne odločitve ter še večje nezdrave razvade- navade.
Če povzamem vse te dneve, ki sem jih preživela pod budnim nadzorom Nine in njene ekipe, sem hvaležna, da sem del tega projekta. 
Ko vidiš, da te nekdo spodbuja in ti daje vso podporo, da bi dosegel svoj cilj, lahko samo rečeš: HVALA NINA, SIMONA, ANDREJ, DAMIR, NIK, TAMARA in PATRICIJA:)
Hvala tudi vsem sotekmovalkam, s katerimi smo skupaj švicale in nabirale mišice, za katere sploh nismo vedele, da obstajajo:)

Kot vsak veseli december je tudi ta potekal zelo pestro tako doma kot poslovno. Skoraj vsak dan so se vrstili otroški zaključki, poslovno pa se mi je zdelo kot da januarja ne bo ničesar več obstajalo, če ne postorim vsega sedaj.
Že ko sem si govorila: samo še nekaj dni potrpim in končno pridejo dnevi, ko bom lahko v miru preživela zadnje dni v letu s svojo družino, pa izvem grozno novico.
Zadnji teden pred Božičem je bil resnično najbolj stresen v tem letu.
Ponoči nisem dosti spala, vrstile so se nočne more, zjutraj sem bila tako zaspala, da nisem imela niti teka. Se mi zdi, da sem spustila vse zajtrke v tem tednu. Ko je bil čas malice, sem nestrpno čakala, da izvem novice iz bolnice in zopet nisem imela volje, da bi pojedla malico.

 
Ko sem prišla popoldne ali zvečer domov, sem na hitro nekaj pojedla, kar je bilo pri roki. V začetku tedna sem spustila tudi treninge, kar je bila velika napaka, ker se je stres samo še stopnjeval. 
Pravzaprav sem vse podredila temu, da sem bila v nizkem startu in pripravljena na najhujše.
Sredi tedna se je prikazal prvi žarek upanja na bolje, zato sem odšla tudi na trening. Ker sem se dosti bolje počutila, sem prijavila termine treningov kar za vsak dan, še v soboto:)
Pri hrani pa moram reči, da sem povečala vnos hrane. Ker sem prve dni v tednu jedla premalo, je naslednje dni telo odreagiralo tako, da sem pojedla vse kar sem videla. Dobro, da se je del kalorij pokuril na treningih:)

Vikend pred Božičem je prinesel tudi boljše novice, zato smo se v nedeljo z družino odpravili smučat.
Ker sem zadnje dni delala predvsem na nogah, sem brez problema odsmučala celodnevno smuko. Bravo jaz!

Božični dan je dan, ko se posvetimo družini. Letos je bil pri nas zelo miren dan, brez velikega slavja. Dan smo preživeli skupaj, veliko smo se pogovarjali, tudi nasmejali, predvsem pa se vsaj malo sprostili, glede na to, da smo zadnje dni nestrpno pričakovali razplet nesreče.

Današnji blog bom zaključila s tem: uživaj vsak dan kot da je zadnji:) Glede na izkušnjo iz preteklega tedna, sem resnično hvaležna, da sem del projekta Stopi nova Ti v Novo leto. Če pa me vprašate, ali si želim naprej v naslednji krog, je odgovor: seveda!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Zadnje objave

May 3, 2019

Please reload

Arhiv
Please reload

Spremljaj nas
  • Facebook Basic Square