Simona 5. blog

December 21, 2018

Zdravo, družba!

 

No pa napišimo še 5 blog za tole evforijo,  Stopi nova ti v Novo Leto, za zadnji polfinale.

 

Ja, december je tu, če še niste opazili in povsod sama hrana in pijača. Samo, če veš kaj si želiš in kaj je dobro zate, potem se discipliniraš in ti uspeva. Ni ti težko reči: "Ne tega pa ne bom." (tako kot doma možu), he, he, he. Ko enkrat spremeniš način življenja, to sploh ni več tako težko, je pa res, da to ne dosežeš čez noč, in da se  kdaj pa kdaj še zgodi, da se pregrešiš, ampak če znaš to prenesti, si pravi borec zato se jaz s tem več ne  obremenjujem. Vse kar delam, delam zase in zato, da se spremenim.

Ko me takole kdo vpraša, če še vedno hujšam, mu povem da ne. Se  samo pazim, kaj jem ter koliko. S tem spremenjenim načinom želim ostati v ritmu za zmeraj. S pridom prenašam to zdravo prehrano in zdrav način življenja na moja dva otroka, kateremu se  počasi navaja cela družina. Saj kot pravijo, zdrav duh v zdravem telesu, je najboljši zdravnik za vse življenje.

 

No in ko smo že pri tem projektu, stopi Nova ti v Novo Leto, sem vesela, da sem se prijavila, in da sem z vami. S tem sem dobila nov zagon in zdaj vem, da lahko živim bolj zdravo, predvsem bolj športno razgibano in tudi bolj pomirjeno. Manj stresno in manj razdražljivo, v obilici tega hitrega tempa in stresa, ki nas obdaja.

 

Ko me takole sprašujejo, če vem katere bodo prišle v finale? Ne, ne vem! Odgovorim jim, da to ni najbolj pomembno. Jaz vem, da so zame vse zmagovalke. Tako da hvala vsem in vsaki posebaj,  da smo se med seboj podpirale in prenašale boj.

 

Vsem vam, ki  pa ste brali moje bloge in me podpirali, hvala. Upam, da se je v tem kdo našel, in da bo predvsem  zaradi sebe, tako kot sem jaz to sprejela, sprejel tudi kdo drug in si s tem spremenil  življenje na boljše. Ko začneš enkrat zdravo živeti, se gibati in se s tem motivirati, je to največ kar lahko narediš zase. 

 

Še enkrat hvala vsem in se vidimo kdaj v fitnesu ali pa tudi kje drugje. ;)

 

Uživajte življenje in ga jemljite s polno žlico zdravja, zdrave prehrane in dobrih ljudi.

 

Za konec naj še vsem voščim Vesel prihajajoči Božič in Srečno 2019

 

Bay, bay vaša Simona!

 

 

 

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Zadnje objave

May 3, 2019

Please reload

Arhiv
Please reload

Spremljaj nas
  • Facebook Basic Square