Tina 4. blog

December 14, 2018


Hejla!

 

Imam novico! Super novico! A sem lahko malo samovšečna? Uspelo mi je prebiti mejo 60kg!!! Končno se mi je prikazala petka! Vesela do neba. Ampak to še ni vse. Izgubila sem kar lep procent maščobe, moje noge so trde, tudi trebušček je že lepo izoblikovan. Res sem vesela in bilo je vredno vsakega truda.

 

Sem šele na pol poti do mojega cilja, ampak želela sem vam prikazat občutke, ko se rezultati pojavijo.

In končno sem odkrila recept kako zares doseči odlične rezultate.

Pa gremo lepo po vrsti. Od začetka leta pa do začetka projekta »stopi nova ti v novo leto« sem redno obiskovala vadbe in se zdravo (vsaj tako sem mislila) prehranjevala. Moj moto pri prehranjevanju je bil, da v telo vnesem čim manj ogljikovih hidratov, kar pomeni da nisem jedla kruha, testenin, riža, sadja itd. Zares sem bila prepričana da je to zdravo in da mi ta prehrana pomaga vzdrževati telesno težo. Po 8 mesecih treningov so se rezultati pokazali, ampak napredovala sem zelooo počasi.

 

 

Z začetkom projekta se je moje življenje obrnilo na glavo. Varovanci CFT-ja smo dobili jedilnike, ki so natančno načrtovani in vsebujejo prav vse, tudi ogljikove hidrate. Bila sem v velikih dvomih ali naj začnem ali naj se še naprej držim svojega načina prehranjevanja. Kar naprej mi je po glavi rojil stavek Nine, ki ga je napisala v mailu ob jedilniku: »Prehrana ima pri hujšanju vodilno vlogo. Če ponazorimo matematično, lahko rečemo, da je 30% šport in 70% pravilno sestavljen jedilnik. Ker je tudi mož izrazil željo, da bi se mi pridružil pri novem jedilniku, sem se odločila da bom tudi sama poskusila kako ta jedilnik deluje.

 

Že po prvem tednu so se začeli kazati rezultati, po mesecu in pol pa sem izgubila že toliko maščobe in pridobila toliko mišične mase kot prej v osmih mesecih. Še vedno se jedilnika držim, saj še nimam dovolj znanja o vseh sestavinah, da bi jedilnik prilagodila svojim trenutnim potrebam. Trenutno veliko berem, se učim in moj cilj je, da kmalu začnem jedilnike sestavljati sama.

Poudariti želim, da je v življenju potrebno narediti spremembe, zaupati strokovnjakom kot so v Nyc gym-u in uspeh je zagotovljen.

 

Potrebovala sem samo malo motivacije. Resnično upam, da jo boste čim prej dobili tudi vi, moji bralci.

Srečne trenutke želim deliti, upam da se veselite z mano in da se bom tudi jaz lahko kmalu z vami.

 

 

Do naslednjič pa:

Your life doesn’t get better by chance

It gets better by change.

Čaw Čaw

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Zadnje objave

May 3, 2019

Please reload

Arhiv
Please reload

Spremljaj nas
  • Facebook Basic Square