Ursula 4. blog

December 13, 2018

Heej...

 

Tukaj je še moj 4. blog. Najprej se morem zahvalit vsem, ki me spremljate. Hvala iz srca , super ste. Sem zelo vesela, da me podpirate in verjamete vame! Danes sem sicer malo utrujena, ker sem morala nujno zadnja iz zaključka , ampak se bom potrudila napisat kaj smiselnega. Prosim za razumevanje, če bodo kje kakšne slovnične napake.

 

Ker imam cca nič odvečnih minut v dnevu in ker nisem nek instafan je mojih objav bolj malo, zato vam bom raje v blogu povzela en moj povprečen dan, ki so ga druge tekmovalke pridno posnele.

Dan, ki bi ga sicer mogli spremljat prek videa zgleda nekako takole:

 

Vstanem ob 5.30, popijem najprej kozarec mlačne limonade in kavico, vmes se naličim in med tem se že zbudi sine in tudi hoče kavico (in kekse). Kmalu za njim vstane še sestrica, ki enako kot bratec začene dan s stavkom : mami jst bi... (bog ne daj da bi me kdo pozdravil: Dobro jutro mami?) in tako je vse dokler ne pridemo v vrtec. Nato se odpravim v svojo novo službo, kjer sem zaštartala ta teden in se zato še malo lovim in porabim za določene stvari več časa, kot bi sicer.

 

To je tudi moj drugi razlog zakaj je mojih objav majn in zaradi česar sem morala kdaj odpovedati trening (menjava službe po 10ih letih). Prvi obrok pojem v avtu in to je navadno banana. Odvisno od poteka dela, ampak nekje do 12.ure se spravim po malico in pojem kako energijsko ploščico. Ko bom bolj ulaufana na novem delovnem mestu, si bom vzela kaj več časa za zajtrk, zaenkrat mi pa tako kar odgovarja. Po službi skočim po otroke, če sem dovolj zgodaj doma, če ne tu priskočijo na pomoč babice, dedki, tete itn.

 

Nato si privoščim topel obrok pri tašči in se le stežka odpovem vsem dobrotam,ki jih ponuja. Vseeno se poskušam držat mesa in zelenjave in uživat čim manj ogljikovih hidratov. Po kosilu me okupirata otroka in to traja vse dokler ne gresta spat. Umes se stežka izmuznem, da grem na trening, da si pridobim dodatne energije za naprej- res pomaga da se prešvicaš! Mogoče se bo slišalo kot reklama, ampak to je moje osebno mnenje in stojim za njim: tisti, ki ste brez energije pozimi in vam je zunaj premraz za daljši sprehod, začnite hodit v fitnes ali kako vodeno vadbo v telovadnici, ker vas bo to dvignilo in vam povrnilo moči za opravljanje drugih stvari.

 

V projektu Stopi nova ti v novo leto nas kmalu čaka naslednje slikanje in rezultati se bodo takrat najbolje videli. Treba je stisnit zobe in zdržat!

Ta teden smo imeli tudi posvet pri dr. Fabjanu in zmaga se res zdi zelo blizu. Vse si jo zaslužimo in verjamem, da se bo dr. Fabjan pravilno odločil in bo prišla nagrada v prave roke (oz. trebuh, noge, zize oz. kamorkoli si bomo izbrale :-))

 

Takole, to je bilo to za 4.blog. Ostanite z mano in držite pesti da me boste lahko spremljali tudi po novem letu, ko bo v projektu ostalo samo 5 favoritk. 

 

Lepo nedeljo :-)

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Zadnje objave

May 3, 2019

Please reload

Arhiv
Please reload

Spremljaj nas
  • Facebook Basic Square