Sabina 4. blog

December 12, 2018

Štirinajst dni je okoli in zopet je na vrsti moj blog.  

 

Od dne, ko sem vam nazadnje pisala , sem opravila že druge meritve.

Z rezultati sem več kot zadovoljna.  Centimetri okoli pasu se topijo, kar je zame največji dosežek. 

 

Prehrana mi več ne povzroča preglavic, se pa zgodi, da zaradi pomanjkanja časa kdaj pa kdaj izpustim kakšen obrok. Večinoma pridno upoštevam Ninine jedilnike, nekatere jedi, pa prilagodim željam moje družine. Tudi tukaj moram pohvaliti Nino, da ji je uspelo pripraviti čudovit decembrski jedilnik, na katerem zasledimo sarmo, klobase in tudi jeterce. Nina kapo dol!!

Nekako mi je prišlo v navado, da obiskujem treninge prve tri dni v tednu, takoj po končanem delu. Ostale dni sama prilagodim in se rekreiram na različne načine. V večini  kar doma v sobi z plang vajami. In dragi moji bralci…lahko vam povem, da le te vaje pripomorejo k temu, da so lahko moji treningi intenzivni.

 

V štirinajstih dneh sem se na treningih družila z Andrejem,  včeraj pa z Damirjem. Oba dva sta krasna trenerja. 

Prejšnji teden sem bila med petimi kandidatkami, ki smo obiskale dr. Matica Fabijana. Ob prijetnem klepetu, smo se spoznali, pregledali rezultate in izrazili želje in cilje. Njegove vzpodbudne besede, so mi vlile dodatne moči. 

 

Ker smo v najbolj čarobnem mesecu, ko se mize šibijo od raznoraznih dobrot, ljudje pa hitimo in pripravljamo vse potrebno za prijetne praznike v krogu najdražjih, je nas projekt se težje izpeljevati. Razne skušnjave in pregrehe te lahko hitro stanejo kakšnega nepotrebnega centimetra. Ce bi imela star življenski slog in način prehranjevanja, bi se 10 krat pregrešila, ker pa imam obroke razdeljene in raznolike, pa nikakor ne pomislim na pregreho. 

 

 

 

 

 

Pa da nebo vse tako rožnato in prekrasno imam tudi jaz padce.  Npr. ko imamo trening tako imenovani »šok sobi« na vrveh. V tistih trenutkih pa se sprašujem čemu vse to. Ampak z redno vajo in Andrejevo vztrajnostjo bom tudi jaz enkrat brez težav 60 krat udarila z štriki ob tla tako kot je treba. Zagotavljam vam!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Takole, to bi bilo za danes od mene vse.

Lepo vas pozdravljam in nasvidenje do prihodnjič.

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Zadnje objave

May 3, 2019

Please reload

Arhiv
Please reload

Spremljaj nas
  • Facebook Basic Square