Špela 4. blog

December 11, 2018

Pišem svoj 4. Blog.  V njem bom spregovorila o prehrani, mojemu počutju, sprmembah in treningih.

 

Moje počutje je noro dobro in počutim se kot nova. Imam veliko več energije, kot sem je imela včasih, imam veliko več samozavesti, kar mi pomeni veliko ter opažam spremembe na svojem telesu. Prvo spremembo sem videla, ko sem šla v trgovino z oblačili in nase brez problema spravila za eno konfekcijsko številko manjše hlače. Bila sem noro srečna in dobila sem še večjo motivacijo za naprej.

 

Največ mi je pa pomenilo, da so to opazili moji sodelavci in stranke. Enkrat mi je ena redna stranka rekla, ti si se pa spremenila in sem jo vprašala na kak način, ter je odgovorila, shujšala si in veliko več pozitivne energije imaš. Njene besede so mi segle do srca. Veliko podporo imam od prijateljev, družine in od vseh, ki me spremljajo kar mi zelo veliko pomeni. Čeprav imam zadnji teden osebne probleme, me to ni

vrglo iz tira, vendar me je dodatno spodbudilo,

da grem naprej in da grem do konca svojih želja.

 

 

 

Glede prehrane se ne držim še nobenega fiksnega jedilnika, ker sem že to večkrat poskusila in ni šlo. Je pa res, da si vedno en dan naprej napišem, kaj bom jedla naslednji dan, tako da si sama sestavljam svoj jedilnik. Zelo rada hodim na treninge odkar mi je trenerka Simona pokazala treninge z boksanjem, kateri me v tem obdobju noro pomirja. Treninge imam 3x na teden s trenerjem in če imam čas, pridem na treninge še sama na ostale proste dneve. Skoraj vedno se moj prvi trening začne z najbolj zahtevnim in sicer so to treningi za noge in zadnjico. Kljub temu ga imam najrajši, pa čeprav sploh ni lahek, ampak ko naredim ta trening je potem čez teden res vse lažje. Ostali treningi so ponavadi treningi rok in za trebušni predel. Trebušne delam zelo rada, roke pa malo manj, ker nimam toliko moči v rokah in mi je malo težje. Nato so še treningi, kjer delamo vsega po malem in se imenujejo krožni treningi. Če imam trening sama skoraj vedno delam na kondiciji, kot je boksanje, tekalna steza, skakanje s kolebnico... Trenerji so noro fajni in nas zelo spodbujajo, sploh če nas dobro spoznajo in že točno vedo, kdo je sposoben narediti še kaj več.

 

 

 

 

 

 

Kot veste se je začel nori december z zelo okusnimi slašcicami, dobro hrano in alkoholom, ampak jaz se ne dam, ker tudi zdrava hrana je prav tako lahko noro dobra, alkohol mi pa zadnje čase tako ali tako ne paše kaj preveč. Ker pa delam v restavraciji je moj urnik decembra zelo natrpan z zaključki, sem pa opazila, da če imam pred službo trening, delam veliko lažje. Dugače skoraj nimam časa za hrano, ampak sedaj si zanjo kljub gneči vedno vzamem čas.  Ekipa v kuhinji mi vedno pripravi okusno in zdravo hrano, saj me v projektu zelo spodbujajo. Res sem jim zelo hvalažna.

 

Moj 4. blog je prišel h koncu in se slišimo in pišemo spet čez 14 dni. Pa še ena lepa misel.

Brez truda ni ničesar.

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Zadnje objave

May 3, 2019

Please reload

Arhiv
Please reload

Spremljaj nas
  • Facebook Basic Square