Mateja 4. blog

December 10, 2018

Tokratno javljanje je zopet malo drugačno.

 

Prvič zato, ker je zadnjih 14 dni prehitro minilo in drugič, ker sem podlegla bolezni ter se močno borila z vsemi virusi, ki so krožili okoli mene.

Če dobro pomislim, ko ti začne nagajati zdravje, je potrebno odležati. Potreben je počitek. In pa dobra hrana. To pa ne pomeni, da lahko zaradi bolezni zmečeš vase vse kar vidiš, ampak ti spremenjen način prehranjevanja ostaja, saj si se odločil, da boš tako živel in ni potrebno iskati razlog za vrnitev na stare poti ravno v bolezni.

 

Ob vseh teh virusih, ki se sprehajajo po zaprtih prostorih, je nujno potrebno, da greš na svež zrak, kolikor ti počutje dopušča. Tudi telovadiš lahko, v mejah svojih zmožnosti, vendar močno odsvetujem visoko intenzivne treninge.

 

Pretiravanje vsekakor ni dovoljeno.

Predvsem je dobro, da veliko veliko piješ. In jaz sem spila na litre čaja z limono, ingverjem in medom.    Pa se je zdravje povrnilo, tako da sem treninge le malo prerazporedila glede na počutje.

Prehranjevanje je ostalo enako kot zadnji mesec in pol, le povečala sem vnos sadja in zelenjave, da sem dobila čim več vitaminov.

Dneve brez virusov sem preživela z nenehnim dirjanjem z otroci. Povečane vaje v glasbeni šoli, nastopi, priprave na zimovanje,… mi niso pustile, da bi kaj dosti počivala.

 

 

Ampak zadnjo soboto pa sem si vzela čas zase in zbrala toliko energije, da sem se odpravila na Lubelo in tam pustila vse bacile, ki so se me še držali.

 

Res je tudi, da sem se v zadnjih 14 dneh postara za leto dni, vendar pa sem rojstnodnevni rompompom prestavila na nedoločen čas. Vsekakor bo praznovanje združeno s prihajajočimi prazniki in pa seveda z uvrstitvijo v naslednji krog projekta Stopi nova Ti v Novo leto. Samozavest serijsko.

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Zadnje objave

May 3, 2019

Please reload

Arhiv
Please reload

Spremljaj nas
  • Facebook Basic Square