Simona 4. blog

December 7, 2018

Pozdravljeni, družba!

 

 

No kako čas beži, ja res glej pa je že prišel Miklavž in seveda čas, za moj 4.blog.-Stopi nova ti v Novo leto.  No in kaj naj vam tokrat napišem? Ja nič posebnega, saj nisem standup komik in tukaj zato,  da vas  zabavam, ampak zato, da ZMAGAM.

 

Kot blisk bo tu konec leta in izvedeli bomo kdo je v finalu in kdo je izvisel. Ampak upanje umre zadnje. Zato bom naredila vse,  da pridem v finale in dobim še večjo motivacijo. A ja in kaj je že to? To je nekaj kar brez prakse ne gre, je pa res ja, da mi jo včasih zmanjka, tako enega kot drugega. Ampak zato ste tukaj vi, vsi moji podporniki in tudi, ta nori veseli december, me ne bo zapeljal. Zapeljal tako,  da bi grešila in se sladic naužila, ne moji rezultati bodo dobri, (prav dobri), ne odlični.

 

Ne, ne dam se!  Sem že imela en služben zaključek, pe sem bila zelo pridna. Nič grešila, ne s sladicami ne z alkoholom.  Ups, sem jih pa varala, to je pa res ja. V kozarec za vino sem si naredila mojo najljubšo pijačo in to je trenutno zeleni čaj. Yes, vsi so mislili da pijem vino in super potegavščina, ko sem z njimi nazdravljala. Družba pa,  o punca, koliko ga pa ti spiješ! Ups česa že ???

 

Trdno vem in sem prepričana, uspelo mi bo! Če pa mi bo že kak dan spodrsnilo,  pa vsi vemo da mi ne bo, saj zunaj ni snega, pa tudi ledu ne, ha, ha, ha.

Če pa že, takrat pa je nauk! Res vsak padec in spodsrslaj te nauči, da po njem ko vstaneš nazaj si smo še močnejši.  To je to, le obtoževati se ne smem več, za padce in spodrsljaje,  kot sem se do sedaj.

 

To je to in to si želim, ter se globoko zavedam, da moram s tem načinom živeti še naprej in se vse skozi  paziti kaj jem in kaj bom jedla v prihodnje. Da se čim več gibam in pridobivam na samopodobi ter samozavesti. Na to sem ponosna, ponosna sem,  da sem se lotila tega izziva. Zdaj vem kaj bi rada, kaj si želim in kaj vse moram še narediti za to. Res je da gre počasi,  pa vendar mi uspeva in to dobro.  Je že tako, eni rabimo več časa za to, drugi manj. Nič za to, CILJ je isti.

 

Tako,  za danes dovolj, saj sem bolj podhranjena v pisanju, pa zato raje delam bolj, kaj se mi ne pozna?

 

Berite, berite, me tudi v  zadnjem blogu in izvedeli boste spet kaj novega. Pa tudi,  kako sem in kako še bom preživela ta veseli december 2018, na moj način seveda!

 

Srečno družba!

 

Vaša SIMONA

 

 

 

1/3

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Zadnje objave

May 3, 2019

Please reload

Arhiv
Please reload

Spremljaj nas
  • Facebook Basic Square