Ursula 3.blog

November 29, 2018

 

Tako, še 3.blog in smo že skoraj na polovici našega projekta Stopi nova ti v novo leto.

 

Tokrat se bom posvetila predvsem prehrani in temu kako pomembna je, da pridemo do pravih rezultatov. Pravilna izbira jedi in dobro načrtovan urnik prehranjevanja ti resnično zagotavljata boljši rezultat. Jaz to vedno ugotovim, ko en teden jem same ogljikove hidrate, hitro hrano, suho hrano, sladkarije, skratka hrano brez neke prave vrednosti in jo naslednji teden zamenjam z redno uravnovešeno prehrano polno beljakovin, vitaminov in vlaknin.

Čeprav se mi zdi, da po zaužitju kosa čokolade dobim energijo, se dolgoročno izkaže, da sem po vnosu sladkarji vedno bolj utrujena in brez moči. Ta teden sem kar ponosna na sebe, ker se nisem še nič pregrešila in se pridno držim jedilnika.

 

 

 

 

Občudujem moje sotekmovalke, ki se držijo jedilnika vsak dan, brez izjeme! Jaz imam sama s sabo borbe vsak večer, ko imam končno čas in mir, da bi lahko pojedla nekaj konkretnega (brez da bi morala vmes še x-krat vstat in prinest za piti ali nos obrisat ali rit obrisat ali poiskat kako igračo, risanko...svašta, kaj vse si otroci namislijo, ko se mama vsede) pa vem, da bo treba skuhat nekaj iz jedilnika. Ni problem, da ne bi bilo dobro, problem je v energiji, ki je konec dneva ni več. Zato se jaz včasih kar poslužujem kakšnih nizkokaloričnih nadomestkov obroka. (Mala mal'ca od Athleta je odlična izbira: https://athlete-nutrition.eu/sl/sportna-prehrana-beljakovine-athlete-mala-mal-ca) Tako se po aktivnem dnevu oz. tednu s pravilnim načinom prehranjevanja zelo dobro počutim. Torej bistvo je, da se pridno držim jedilnika, ki ga kot Cft varovanka dobim v fitnesu NYC Gym in se udeležim treninga, če mi le čas to dopušča! Ne glede na to ali grem naprej s projektom in se borim za nagrado ali ne, bo moj moto še vedno stopi nova ti v novo leto. Jaz bom v novo leto stopila nova, polna energije in motivacije za naprej. 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Zadnje objave

May 3, 2019

Please reload

Arhiv
Please reload

Spremljaj nas
  • Facebook Basic Square