Sabina 3. blog

November 28, 2018

 

Zopet je okoli štirinajst dni in na vrsti je moj 3. blog. Tako hitro mine čas. Prehitro. Prav tako pa je tudi težko  nekako povzet štirinajst dni in jih strnit na papir.

 

Takole…treningi potekajo brez kakršnihkoli zapletov. Prvi teden sem preživela z Andrejem v tako imenovani »šok sobi«. Najtežje opravilo so zame  v tej sobi vrvi. Seveda so bile vključene v vsakodnevno vadbo. V zadnjem treningu so mi nekako že postale všeč. V minulem tednu, pa sem se družila z Nikom. Poleg »kardio« vaj, smo zadnji dan delali na napravah in utrjevali roke, kar je bilo zame prvič.  Zato sem po treningu čutila rahlo bolečino v rokah. Nekako sem se navadila na treninge ob 15 uri, takoj po končani službi, kar se je do sedaj izkazalo za najbolj izvedljivo, glede na obveznosti, ki jih imam v popoldanskem času.

S prehrano pa je tako. Lahko se pohvalim, da sem čisto pozabila na raznorazne prigrizke ob televiziji. Ne premamijo me tudi, ko jih uživajo ostali družinski člani. Navadila sem se jesti 5*dnevno ob določenih urah, kar mi ne uspeva med vikendom. Takrat prilagodim obroke glede na razmere in situacijo. Odkrito in pošteno pa priznam, da neizmerno pogrešam vinooo… kakšen kozarček dva, ob druženju bi z veseljem zaužila. V tistem trenutku oklevam, vendar sem kasneje neizmerno ponosna, da premagam željo.

Drugače pa…nekako mi je vse skupaj prišlo v navado. Tako treningi kot tudi prehrana. In nagrada za vse skupaj so odlični rezultati na merjenju in tehtanju. Lahko se pohvalim, da sem v dobrem mesecu izgubila cca 3 kg, zmanjšala obseg in pridobila na mišični masi.

Če na hitro povzamem čas, ko obiskujem fitnes, bi lahko rekla samo to, da mi je žal za leta, ko sem imela negativno mnenje. Živela sem  v nezadovoljstvu in ves ta čas iskala izgovore, ter nemogoče rešitve kako zdravo živeti in poskrbeti zase.

 

 

Ta trenutek sem ponosna nase, pozitivna, vsakdanje skrbi in težave, mi zaradi zadostne energije ne povzročajo preglavic. In za vse tiste, ki sedaj prebirate moj blog, pa razmišljate v smeri, da bi morali nekaj narediti zase in svoje telo, takoj v tem trenutku pokličite Nino in rezervirajte termin. Nebo vam žal. Poleg postave boste pridobili samozavest in dodatno energijo.

 

Ne iščite izgovorov. Naredite nekaj zase, ne jutri in v prihodnje, danes…takoj.  

S tem  zaključujem moj 3. blog, se zahvaljujem za vaš čas, ko me spremljate in do naslednjega…nasvidenje.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Zadnje objave

May 3, 2019

Please reload

Arhiv
Please reload

Spremljaj nas
  • Facebook Basic Square