Simona 3. blog

November 23, 2018

Pozdravljeni!

 

Lahko verjamete, da je bilo včeraj točno 1 mesec odkar smo pričeli s projektom in to pomeni, da sem v njem zdržala tempo napornih treningov in samodiscipline s prehrano. Treninge in jedilnike iz dneva v dan bolj obožujem. Čeprav tudi pride tisti leni dan, ko sem že zjutraj čisto brez energije in bi se raje družila s sedežno. A vstanem in grem na trening, čeprav vmes mislim, da bom padla skupaj. Treningi me navdajo z dodatno energijo in iz mene spravijo vso negativno energijo.

Ne smilim se več sama sebi in nisem v depresiji kot nekoč. Ja, tega še vam najverjetneje nisem zaupala, da sem bila depresivna in moj pogled na življenje je bil zelo temen in mrk. Vendar te osebe v meni naj ne bi bilo več. Bližnji pravijo, da sem postala nasmejana in polna energije. Z vsemi se strinjam, da depresivne Simone, kateri ni mogel nihče pomagati, ni več. Namesto raznih tablet proti depresiji, so sedaj moja zdravila zdrava prehrana in odlični treningi v NYC GYM-u, kjer te noben ne obsoja.  Brez treningov si res ne predstavljam, kako bi premagovala vse tedenske in vsakodnevne ovire, ki se mi postavijo na pot. Nekako že, vem pa da je s pomočjo treningov lažje.

Prav tako se moram zahvaliti svoji družini, katera mi stoji ob strani in razume, da sem zaradi rednih treningov malo manj z njimi. Vendar razumejo kaj mi to daje in koliko mi to pomeni. 

In glede na vse, sem se popolnoma odpovedala moji zlati Nuteli  na žlico in tako vsa ostane mojim dvema sončkoma.

Resnično hvala vsem, poleg omenjenih, da me spodbujate. Tudi natakarju v moji redni kavarni, kateri mi reče, da mi bo namesto naročene tortice prinesel zeleni čaj. Ko ga spijem, moja potreba po sladkorju počasi mine ter sem resnično hvaležna za njegovo odločitev.

Sedaj ste me že kar dobro spoznali, vendar bo to danes na kratko vse, če vas kaj zanima pa le z besedo na dan. 

Spremljaj me še naprej in izvedel boš marsikaj.

 

 

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Zadnje objave

May 3, 2019

Please reload

Arhiv
Please reload

Spremljaj nas
  • Facebook Basic Square